ZZ.lv ARHĪVS

Volejbols. «Ozīši» – pārliecinoši Latvijas čempionāta bronzas laureāti

Maija Laizāne

2014. gada 2. aprīlis 22:38

973
Volejbols. «Ozīši» – pārliecinoši Latvijas čempionāta bronzas laureāti

Ar trešo maču cīņā par «Schenker» līgas Latvijas čempionāta bronzas medaļām šovakar Ozolnieku Sporta namā noslēdzās «Poliurs/Ozolnieki» un «Daugavpils Universitātes» komandu duelis. Trešo uzvaru sērijā ar 3:0 svinēja un «bronzas kausu» saņēma Ozolnieku volejbolisti.

«Bijām jau gatavojušies uz kaut ko augstāku, bet sanāca, ka pēc pusfināla palika tikai bronza, ko arī izcīnījām,» Aldis Bērziņš, kas komandas galvenā trenera statusā ir kopš jaunā gada, vērtēja, ka visi volejbolisti gan divās iepriekš uzvarētajās spēlēs savās mājās un izbraukumā, gan šovakar cīnījušies godam.

«Nav īstais, skat, arī caurs, pat šampanieti nevar ieliet,» par trofeju pajokoja komandas kapteinis Ivo Baranovskis. Taču atzina arī, ka uzvaras pret daugavpiliešiem nenāca viegli, īpaši jau pie pretinieku līdzjutējiem izbraukumā, kur viens sets pat zaudēts un arī pārējos trijos gājis sīksti. «Knapi galotnēs izvilkām, bet tas zaudējums acīmredzot viņus mazliet «ielauza»,» šodienas vairs ne tik sīvo pretestību vērtē Ivo.

Rezultāts pa setiem šovakar pārliecinošs – 25:21, 25:20, 25:16 mājinieku labā. Mača favorīts ar 27 punktiem bija diagonāles spēlētājs Gatis Garklāvs, savu artavu pievienoja pārējie. Uzvaras gadījumam acīmredzot bija gatavojušās arī Latvijas Volejbola federācijas amatpersonas, un komandas kapteinis tika aicināts pēc kausa. Bronzas medaļas laureāti G.Garklāvs, I.Baranovskis, Raimonds Vilmanis, Kārlis Volodins, Aivis Āboliņš, Armands Āboliņš, Gatis Augustāns, Mārtiņš Jansons, Andris Zadovskis, Toms Benjavs un Uģis Puķītis saņems 25. aprīlī federācijas rīkotajā sezonas noslēguma pasākumā.