ZZ.lv ARHĪVS

Volejbols. «Ozīši» kapitulē, jelgavnieki ieraksta otro uzvaru

Maija Laizāne

2014. gada 12. marts 22:11

1691
Volejbols. «Ozīši» kapitulē, jelgavnieki ieraksta otro uzvaru

«Schenker» līgas Latvijas čempionāta otrajā pusfināla spēlē «Biolars/Jelgava» volejbolisti uzņēma «Poliurs/Ozolnieki» komandu. Iepriekš Ozolniekos jelgavnieki guva uzvaru piecu setu spēlē, šoreiz mačs mājinieku labā noslēdzās pēc ceturtā seta.

Pēc pirmā seta, kas beidzās ar 25:16 jelgavnieku labā, otrajā «ozīši» acīm redzami sāka atgūties – līdz pirmajam tehniskajam pārtraukumam jau bija iemantots trīs punktu pārsvars, otrajā – 16:12, taču tad mājinieku garāko vīru Pētera Aukmaņa un Matīsa Gabduļļina izpildījumā  ieslēdzās «biolariešu» bloks, panākot arī izlīdzinājumu – 19:19. Turpinājumā tomēr veiksmīgāk izspēles noslēdza Ozolnieku volejbolisti – 25:22, un setu attiecība jau 1:1.

Trešajā atkal 25:18 mājiniekiem, bet ceturtajā diemžēl «ozīši» sagrāva savu uzticīgo līdzjutēju cerības, tiekot vien līdz 11 punktiem.

Mača favorīts šoreiz bija Rolands Ozoliņš, kas «Biolars/Jelgava» statistikā ar sešiem «eisiem» servēs, 14 neatvairāmiem uzbrukumiem un piecām veiksmīgām bloka epizodēm izrakstīja 25 punktus. Pa 16 M.Gabduļļinam un Andrejam Baburovam. «Ozīšu» rindās rezultatīvākie bija Raimonds Vilmanis (13), Kārlis Volodins (11) un Armands Āboliņš (10).

Pusfināla sērija ilgst līdz trim uzvarām, un komandu nākamā tikšanās sestdien Ozolnieku Sporta namā.