ZZ.lv ARHĪVS

Volejbols. «Valgunde/Jelgavas novads» cīnīsies par pirmās līgas bronzu

Maija Laizāne

2014. gada 8. marts 17:29

1812
Volejbols. «Valgunde/Jelgavas novads» cīnīsies par pirmās līgas bronzu

Pirmās līgas vīru volejbola komanda «Valgunde/Jelgavas novads» šodien Jelgavā aizvadīja otro pusfināla spēli pret Jēkabpils komandu «Lūši» un, tāpat kā pirmajā, piedzīvoja zaudējumu trīs setos, tādējādi neiekļūstot finālā.

«Jēkabpilieši ir par mums stiprāki,» atzīst komandas galvenais treneris Kārlis Baltruns, pieminot arī to, ka pretinieki ir «Schenker» līgas Daugavpils komandas fārmklubs un «Lūšu» rindas pastiprinājis «DU» spēlētājs Rihards Puķītis. Mūsējiem toties pamatsastāva uzbrucējs Aleksandrs Jefimovs traumas dēļ pusfināla spēlēs nevarēja piedalīties.

Pretinieka pārākums šodien Jelgavas novada Sporta centra zālē gan tā īsti tika akceptēts tikai trešajā setā, kas noslēdzās ar 16:25 viesu labā. Pirmajā mājinieki piekāpās vien galotnē (23:25), otro visu laiku bija vadībā un pat pirmie tika pie setbumbas, tomēr zaudēja ar 24:26. «Serves negāja, bija jau arī pietiekami daudz savu kļūdu,» atzīst K.Baltruns.

Jēkabpiliešu pretinieki finālā būs Talsu volejbolisti, bet jelgavniekus gaida spēkošanās par bronzu ar «Junioru izlasi/RVS», kas regulāro turnīru noslēdza otrajā vietā (mūsējie ceturtajā).