ZZ.lv ARHĪVS

Volejbols. «Poliurs» pret «Biolaru» – 3:1

Maija Laizāne

2014. gada 12. februāris 22:21

126
Volejbols. «Poliurs» pret «Biolaru» – 3:1

«Schenker» līgas izaicinājuma kārtas spēlē šovakar Ozolnieku Sporta namā tikās otrā piecnieka komandas «Poliurs/Ozolnieki» un «Biolars/Jelgava». Pirmo setu uzvarēja viesi, bet visā spēlē 3:1 par labu mājiniekiem.

Lai arī mačs sākās vienlaikus ar TV translēto Latvijas un Šveices hokeja izlašu spēli Sočos, paši uzticīgākie bija klāt līdzjutēju tribīnēs. Un, kamēr hokeja laukumā līdz mača pēdējām sekundēm spriedzi uzturēja neizšķirtais 0:0, Ozolnieku sporta zālē, protams, kas tāds nebija iespējams.

Pirmajā setā pēdējie neizšķirtie cipari bija 6:6, pēc kuriem strauji vadībā izvirzījās jelgavnieki un noslēdza setu ar 25:14 savā labā. Otrajā setā vēl tika fiksēts 8:8, pēc tam iniciatīvu pārņēma mājinieki, un 25:22 «ozīšiem». Trešais aizritēja līdzīgākā cīņā, bet pēc 20:20  galotni atkal labāk nospēlēja mājinieki un ceturtajā jau līdz pirmajam tehniskajam pārtraukumam iegūto dažu punktu pārsvaru noturēja līdz galam.

Ozolnieku komandā rezultatīvākie bija Gatis Garklāvs un Armands Āboliņš ar 22 un 19 punktiem. Jelgavnieku spēki sadalījās līdzīgāk – pa 14 punktiem Andreja Baburova un Edgara Baika kontā, pa 12 Artjomam Andiļevko un Rolandam Ozoliņam. Pirms izslēgšanas turnīra, kur iekļūs labāko astoņnieks, katrai no vienībām sestdien vēl pa vienai spēlei – «Biolars/Jelgava» Zemgales Olimpiskajā centrā uzņems «TTÜ», bet «Poliurs/Ozolnieki» dosies izbraukumā uz Daugavpili.