ZZ.lv ARHĪVS

FOTO: Hokejs. «Zemgale»/LLU izbraukumā ar 4:3 pārspēj «Dinamo»/«Juniors»

LETA

2014. gada 6. februāris 00:27

787
FOTO: Hokejs. «Zemgale»/LLU izbraukumā ar 4:3 pārspēj «Dinamo»/«Juniors»

Latvijas čempionāta mačā "Zemgale"/LLU izbraukumā ar 4:3 (1:1, 2:2, 1:0) pārspēja "Dinamo"/"Junioru".

Zīmīgi, ka mača gaitā mājinieki divreiz izvirzījās vadībā ar 1:0 un 2:1, bet ne reizi pārsvaru nenosargāja un mačā cieta zaudējumu.

"Zemgale"/LLU labā trīs vārtus jeb "hat-trick" guva Reinis Demiters, kuram arī rezultatīva piespēle, tādejādi piedaloties visos četros jelgavnieku vārtu guvumos.

"Kurbads" komandai tagad 27 spēlēs izdevies tikt pie 63 punktiem, kas ļauj par 14 punktiem apsteigt "Zemgale"/LLU vienību, kas aizvadījusi 26 mačus, tomēr vairs nespēj panākt pirmo vietu, jo regulārajā čempionātā šosezon jāaizvada 30 mači.

Trešajā vietā kopvērtējumā ar 45 punktiem 25 spēlēs atrodas "Rīga"/"Prizma", kurai sešus punktus zaudē "Ozolnieki"/"Monarch". Tikmēr "Dinamo Juniors" ar 35 punktiem atrodas sestajā pozīcijā, bet pārliecinoša sacensību pastarīte ar trim punktiem 26 spēlēs ir "Daugavpils".

Šīs sezonas Latvijas čempionātā piedalās sešas komandas, kuras sešos apļos regulārajā čempionātā līdz februāra beigām aizvadīs pa 30 spēlēm katra. Turnīra divas labākās komandas automātiski nodrošinās sev vietu pusfinālā, bet 3.-6.vietas ieguvēji tiksies ceturtdaļfināla sērijās līdz trim uzvarām. Arī pusfinālā cīņa ritēs līdz vienas komandas trim uzvarām, bet finālsērijā uzvarētāja noskaidrošanai būs jāizcīna četri panākumi.

Latvijas čempionāta finālsērijas spēles tiks aizvadītas marta otrajā pusē.

Foto: Ruslans Antropovs