ZZ.lv ARHĪVS

«Zemgale»/LLU uzbrucējs Gricinskis kļuvis par janvāra vērtīgāko Latvijas čempionāta hokejistu

LETA

2014. gada 3. februāris 10:59

79
«Zemgale»/LLU uzbrucējs Gricinskis kļuvis par janvāra vērtīgāko Latvijas čempionāta hokejistu

Par janvāra mēneša Latvijas hokeja čempionāta vērtīgāko spēlētāju nosaukts "Zemgale"/LLU uzbrucējs Gatis Gricinskis, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Gricinskis janvārī astoņās spēlēs sakrājis 17 rezultativitātes punktus, gūstot septiņus vārtus un veicot desmit rezultatīvas piespēles.

Savukārt "Zemgale"/LLU janvārī izcīnīja sešas uzvaras un šobrīd ar 46 punktiem ir otrajā vietā turnīra tabulā.

Pašlaik 25 gadus vecais Gricinskis ir savas komandas rezultatīvākais spēlētājs, pirmo vietu dalot ar Miku Komulu. Uzbrucējs komandai pievienojies vien 16.oktobrī, un 16 regulārās sezonas spēlēs guvis 14 vārtus un veicis 16 rezultatīvas piespēles.

Iepriekš šosezon par septembra labāko spēlētāju tika atzīts "Kurbada" uzbrucējs Renārs Undelis, oktobrī apbalvojumu izpelnījās "Ozolnieki"/"Monarch" aizsargs Mihails Bogdanovs, novembrī to ieguva "Rīga"/"Prizma" komandas vārtsargs Maksims Rešetņikovs, bet decembrī - "Kurbads" komandas aizsargs Toms Bluks.

Mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšanas komisijā ietilpst Latvijas virslīgas organizatori, galvenais tiesnesis, statistiķis un autoritatīvākie par hokeju rakstošie Latvijas sporta žurnālisti.

Čempionāta kopvērtējumā "Kurbads" ar 61 punktu 26 spēlēs atrodas stabilā līderpozīcijā, par 15 punktiem apsteidzot "Zemgale"/LLU hokejistus.