ZZ.lv ARHĪVS

Drošas braukšanas skola sadarbībā ar uzņēmumu «AMO Plant» izveido jaunu autoskolu Jelgavā

www.zz.lv

2014. gada 20. janvāris 14:33

1534
Drošas braukšanas skola sadarbībā ar uzņēmumu «AMO Plant» izveido jaunu autoskolu Jelgavā

Sadarbojoties Drošas braukšanas skolai (DBS) un autobusu salicējkompānijai «AMO Plant», izveidota jauna auto un moto skola Jelgavā. DBS filiāles atklāšana ir nozīmīgs fakts ne tikai jelgavniekiem, bet arī satiksmes drošībai visā Latvijā, jo pirmo reizi valstī ir pieejams poligons, kurā iespējams sagatavot smago automašīnu un autobusu vadītājus ar līdz pat 10 tonnu smagiem transportlīdzekļiem, informē DBS mārketinga vadītāja Baiba Bruzgule.

«AMO Plant» telpās un izmēģinājumu poligonā DBS speciālisti apmācīs A, B, C, D, E kategoriju transportlīdzekļu vadītājus, vadīs profesionālu autovadītāju kvalifikācijas paaugstināšanas kursus atbilstoši 95. koda prasībām, kā arī organizēs drošas un ekonomiskas braukšanas apmācības.

DBS valdes loceklis Artūrs Priednieks ir pārliecināts, ka sadarbība ar «AMO Plant» ļaus veikt drošas braukšanas apmācību uzņēmumiem, kuri ikdienā izmanto komerctransportu. «Līdz šim praktiskās apmācības ar autobusiem un smago transportu Latvijā nebija iespējamas, jo trūka atbilstoša poligona. Tagad šāds poligons ir Jelgavā,» A.Priednieks

Abu uzņēmumu sadarbības gaitā notiks arī «AMO Plant» vietējo un citvalstu klientu apmācība, kas autobusu vadītājiem ļaus apgūt ekonomiskas braukšanas prasmes, kā arī praktiskas zināšanas par transportlīdzekļu pareizu ekspluatāciju.

DBS darbojas kopš 2005. gada un ir vienīgā šāda tipa skola, kas sagatavo B un citu kategoriju transportlīdzekļu vadītājus, apmāca profesionāļus, sniedz drošas braukšanas apmācības, kā arī piedāvā ekonomiskas un videi draudzīgas braukšanas kursu autoparkiem.