ZZ.lv ARHĪVS

VIDEO: Izlozē noskaidrots «Zemgales Ziņu» abonēšanas akcijas galvenās balvas – 700 eiro – ieguvējs; pie noderīgām balvām tikuši vēl 70 abonenti

www.zz.lv

2014. gada 20. janvāris 13:23

2136
VIDEO: Izlozē noskaidrots «Zemgales Ziņu» abonēšanas akcijas galvenās balvas – 700 eiro – ieguvējs; pie noderīgām balvām tikuši vēl 70 abonenti

Pirmdien «Zemgales Ziņu» redakcijā izlozēti 2014.gada abonēšanas akcijas «Abonē par latiem, saņem eiro» uzvarētāji.  Par galvenās balvas – 700 eiro – ieguvēju kļuvis Raimonds Kazbuķis no Rundāles novada Viesturu pagasta «Mūrniekiem». Galvenās balvas izlozē piedalījās tie abonenti, kas «Zemgales Ziņas» abonējuši vismaz sešiem mēnešiem. 

Vēl 70 laimīgie saņems žurnālu abonementus no «Izdevniecības Dienas žurnāli». To izlozē piedalījās visi «Zemgales Ziņu» abonenti, un žurnālu abonementi laimēti uz analogu periodu, kādam abonēts laikraksts. 

12 mēnešus kādu no «Izdevniecība Dienas žurnāli» izdevumiem lasīs: jelgavnieki Ģirts Pētersons, Viktors Čate,  Edgars Čeksters,  Silvija Krūmiņa, Silvija Andersone,  Laimonis Dāboliņš,  Sarma Lagzdiņa, Edīte Opalā, Liāna Vidiņa,  Edmunds Bārbals,  Lauma Zvane, Daina Kārkliņa, Vilnis Zuševics un Laimonis Kūliņš, kā arī Sarmīte Zaharova no Vircavas, Laimonis Sekmanis no Elejas pagasta, Janīna Pavilone no Mežciema, Jānis Birkerts no Kalnciema, Aivars Balams no Jēkabniekiem, Rasma Klāviņa no Svētes pagasta, Jānis Vinters no Elejas, Sarmīte Dobele no Zaļeniekiem un Zaiga Bleidele no Vilces.

Sešu mēnešu abonementu laimējuši jelgavnieki Leonards Līpiņš, Vilnis Ruiss, Lidija Ramlova, Aija Štube,  Laimdota Rekmane, Aina Rūdapa, Vija Gajevska,  Vija Bagdanova, Vija Kinstlere, Ārija Dombrovska, Solvita Arbidāne, Laima Boldiševica, Raisa Valtiņa un  Leons Supe, kā arī Jānis Kantāns no Lielplatones pagasta, Jānis Apinis no Jaunbērzes pagasta, Jānis Grinbergs no Svētes, Viktors Mumenišķis no Līvbērzes, Jānis Soldāns no Valgundes pagasta, Austra Nasteviča no Jaunsvirlaukas pagasta un Virma Pablaka no Elejas pagasta.

Trīs mēnešus žurnālus pastkastītē saņems Vija Zavinska no Viesturciema, Irēna Staudža no Poķiem, Lidija Buliņa no Sesavas pagasta, Laima Brakše no Ozolniekiem, Laimonis Biteriņš no Ozolniekiem, kā arī jelgavnieki Visvaldis Šteinbergs, Dzidra Lācīte, Vilija Dāviņa, Vija Šmite un Ilga Markovska.

Divu mēnešu abonementus ieguvuši: Svetlana Grīnvalde no Līvbērzes pagasta un Sarmīte Rudzīte no Jelgavas. Savukārt vienu mēnesi kādu no žurnāliem lasīs: Edīte Rozīte no Cenu pagasta, Dzintra Dīķe no Ozolniekiem, Sarmīte Vjatere no Vilces, Agrita Kažoka no Cenu pagasta, Vilma Baranova no Līvbērzes, Laima Nikiforova no Zaļeniekiem, Larisa Ērgle no Poķiem, kā arī jelgavnieki  Skaidrīte Švetere, Irēna Švānberga,  Vija Locāne, Dzintra Ozoliņa, Laima Lulle, Vita Kalēja un Pēteris Āns. 

Izlozētie abonenti varēs izvēlēties sev tīkamu lasāmvielu no «Izdevniecības Dienas Žurnāli»: «Veselība», «UNA», «Ilustrētā zinātne», «Ilustrētā Pasaules Vēsture», «Ilustrētā Junioriem», «Leģendas», «Dienas Ēdieni», «Citāda Pasaule», «Dārza Pasaule» un «Dari Pats». 

Ar izlozētajiem abonentiem redakcija sazināsies personīgi. Apsveicam laimīgos!

Plašāk par abonentu izlozes galvenās balvas ieguvēju Raimondu Kazbuķi lasiet 24.janvāra «Zemgales Ziņās».

Video: Agris Samcovs