ZZ.lv ARHĪVS

FOTO: Hokejs. «Zemgale/LLU» ar 4:1 pieveic «Dinamo/Juniors»

Maija Laizāne

2014. gada 19. janvāris 01:33

1071
FOTO: Hokejs. «Zemgale/LLU» ar 4:1 pieveic «Dinamo/Juniors»

Jelgavas Ledus hallē šovakar mājinieki «Zemgale/LLU» uzņēma «Dinamo/Juniors» vienību un pārspēja viesus ar pārliecinošu rezultātu – 4:1.

Uz spēli pret rīdziniekiem bija pieteikti divi jauni aizsargi – Raimonds Upenieks un Edgars Kamoliņš – , uzbrukumā Lenards Roze, bet vārtos atbildīgajā spēlē pirmoreiz stājās līdz šim otrā vārtsarga statusā bijušais Toms Nuka.

Abus pirmos vārtus mājinieki guva mazākumā – vispirms sestajā minūtē četratā no Viktora Jasioņa piespēles Gatis Gricinskis, bet minūti vēlāk jau trijatā viesu vārstargu Māri Jučeru pārsteidza Artjoms Ogorodņikovs.

Otrā perioda sākumā rīdziniekiem izdevās vārtu starpību samazināt, bet drīz vien Raivis Kurņigins (Kristaps Millers) to atjaunoja – 3:1. Tā arī uz tablo noslēdzās otrais periods, bet trešajā jelgavnieku pārspēku apstiprināja vēl viens G.Gricinska raidījums (piespēles – V.Jasjonis un Jānis Bullītis).

Jelgavniekiem šī bija ceturtā tikšanās un ceturtā uzvara pret «Dinamo/Juniors» komandu, kas turnīra tabulā patlaban ceturtajā vietā, kamēr mūsējie trešajā.

Foto: Ruslans Antropovs