ZZ.lv ARHĪVS

Jaunais teātris jaunā gada ieskaņā piedāvā komēdiju visai ģimenei

www.zz.lv

2014. gada 5. janvāris 21:41

271
Jaunais teātris jaunā gada ieskaņā piedāvā komēdiju visai ģimenei

Sestdien, 11.janvārī, pulksten 12 Jelgavas Jaunais teātris no jauna piedāvās savu dzīvespriecīgo masku izrādi par Ziemeļu ģimeni. Situāciju komēdija «Mūsu ģimenīte» vēstīs par dažādu paaudžu ģimenes locekļu ikdienas sadzīvi, sarežģījumu situācijām un savstarpējo pieņemšanu, ziņo teātris.

«Kā sadzīvot ar pārējiem ģimenes locekļiem, kad katrs mājas iemītnieks sāk rīkoties tikai pēc sava prāta un mājās briest absolūts haoss?» Jelgavas Jaunā teātra jauniešu trupa atbildi meklē, radot dzīvespriecīgu komēdiju, kas veidota pēc kreatīvā kopdarbā izstrādātas dramaturģijas. 

«Mūsu ģimenītes iemītnieki ir sadzīvē sastopami tipāži – opītis, kas mūždien ir sabozies, nopietnais un «svarīgais» tētis, vienmēr starojošā vecmāmiņa, lielā un gudrā māsa, un citi. Mums tā nav parodija, bet gan pašu ikdienas pieredze, kas nu jau šķiet smieklīga un humoristiska, uzlikta uz skatuves.»

Ziemeļu ģimenīte gaidīs mazus un lielus viesus Jelgavas kultūras namā «Rota» (Garozas ielā 15). Jo īpaši tiek aicināti bērni 6 – 14 gadu vecumā kopā ar mammām un tētiem, lai izrādes noslēgumā piedzīvotu īpašu pārsteigumu.