ZZ.lv ARHĪVS

Ozolnieku pašvaldība: Nav pamata apturēt «Elvi» būvniecības ieceri

Gaļina Kudrjavceva

2013. gada 22. decembris 10:26

1145
Ozolnieku pašvaldība: Nav pamata apturēt «Elvi» būvniecības ieceri

Pašlaik vēl turpinās pie Ozolnieku dīķa iecerētā tirdzniecības centra «Elvi» projektēšanas darbi, portālam zz.lv skaidro tirdzniecības tīkla pārstāvis Gints Lazdiņš.

Viņš informē, ka būvniecības darbi varētu sākties pavasarī, taču konkrētāku laiku nemin. Viņš apliecina, ka uzņēmums nav atteicies no savām iecerēm Ozolniekos.

«Ozolnieku novada pašvaldība jūlijā saņēma iedzīvotāju iesniegumu un 12. augustā sagatavoja atbildi, atkārtoti izskaidrojot veikala būvniecības ideju un pamatojumu, norādot, ka konkrētā attīstības iecere nav pretrunā ar pašvaldības teritorijas plānojumu, tāpat Ozolnieku novada Dome stingri kontrolēs būvniecības ieceres īstenošanas gaitu, nepieļaujot atpūtas zonas pie Ozolnieku ezera samazināšanu, norādot, ka pašvaldībai nav pamata apturēt uzsākto tirdzniecības centra un autostāvvietu būvniecības ieceri,» informē pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Kairiša. 

Viņa piebilst – pagaidām būvniecības darbi nav uzsākti, bet līgums nosaka, ka mazumtirdzniecības centra izbūve pilnībā jāpabeidz līdz 2014.gada 31.oktobrim: «Ja darbs netiks paveikts, tad, atbilstoši līguma nosacījumiem, pašvaldība lauzīs līgumu.»