ZZ.lv ARHĪVS

Volejbols. Kausa spēlēs uzvar «Schenker» līgas komandas (ar foto)

Maija Laizāne

2013. gada 28. novembris 14:53

1019
Volejbols. Kausa spēlēs uzvar «Schenker» līgas komandas (ar foto)

«Poliurs/Ozolnieki» un «Biolars/Jelgava» komandas Latvijas kausa trešās kārtas pirmajās spēlēs guvušas pārliecinošas uzvaras pār saviem pretiniekiem Aizkraukles un Mārupes volejbolistiem. Komandu otrā tikšanās – 4. decembrī.

Aizvadītas trīs no četrām Latvijas kausa trešās kārtas spēlēm, un abas mūsu «Schenker» līgas komandas pret Nacionālās līgas vienībām VK «Aizkraukle» un SC «Mārupe» spēlēja izbraukumā. «Poliurs/Ozolnieki» Aizkrauklē mājiniekiem trijos setos ļāva tikt līdz 10, 19 un 21 punktam (attēlos spēles momenti). 

«Biolars/Jelgava» Tīraines sporta kompleksā ar 3:1 (25:17, 23:25, 25:12, 25:19) apspēlēja «Mārupi», kas ir arī pašu fārmklubs. Savus pretiniekus VK «Ventspils» ar 3:0 pirmajā spēlē pieveica arī «RTU/Robežsardze», bet šovakar Aizputē mājinieki tiksies ar «Daugavpils Universitātes» komandu. 

Atbildes spēlē «Poliurs/Ozolnieki» 4. decembra vakarā uzņems aizkraukliešus Ozolnieku Sporta namā, bet «Biolars/Jelgava» spēlēs Mārupes vidusskolas zālē. Trešās kārtas uzvarētāju noteiks rezultāts divu spēļu summā, bet vienāda uzvarēto un zaudēto setu skaita gadījumā tiks spēlēts «zelta sets».

Foto: www.staburags.lv