ZZ.lv ARHĪVS

«Re&Re» būvēja Jelgavas «Vivo» centru; pārbaudīs visus «Rimi» un «Supernetto»

Gaļina Kudrjavceva

2013. gada 25. novembris 20:57

9966
«Re&Re» būvēja Jelgavas «Vivo» centru; pārbaudīs visus «Rimi» un «Supernetto»

Pirms desmit gadiem atvērto tirdzniecības centru «Vivo» būvējis uzņēmums «Re&Re», kas ir arī Zolitūdes «Maxima» būvnieks, portāls zz.lv noskaidroja Jelgavas pašvaldības Būvvaldē.

Centrs tapis aptuveni sešu mēnešu laikā un atvērts 2003.gada novembra beigās. Pēc firmas «Depo projekts» īpaši Jelgavai pielāgotā projekta veikalu uzbūvēja celtniecības uzņēmums «Re&Re». Pašlaik tirdzniecības centrā izvietots lielveikals «Rimi» un citi veikali un pakalpojumu sniedzēji.

«Operatīvi esam pieņēmuši lēmumu veikt ārpuskārtas pārbaudes un padziļinātas izpētes katrā no «Rimi» un «Supernetto» veikaliem visā Latvijā, lai atkārtoti pārliecinātos par ēku nesošo būvkonstrukciju drošību. Turklāt papildu pārbaudes tiks veiktas gan tiem veikaliem, kuros noris būvniecības darbi, gan arī tiem, kuri pašlaik atrodas projektēšanas fāzē,» informē SIA «Rimi Latvia» vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste. Padziļinātājām pārbaudēm paredzēts piesaistīt neatkarīgus būvinženierus un citus ekspertus, sola «Rimi».

Jāpiebilst, ka topošo «Rimi» Rīgas ielā pārbaudīs arī pilsētas Būvvalde. 

Plašāk par šo tēmu varēs lasīt 26.novembra laikraksta «Zemgales Ziņas» numurā.

Jāpiebilst, ka gan pie Zolitūdes «Maxima» Rīgā (attēlos), gan pie citiem zīmola veikaliem visā Latvijā iedzīvotāji turpina likt ziedus un sveces. 

Foto: Agris Samcovs