ZZ.lv ARHĪVS

«Flora»: Apdrošināšanas atlīdzība ugunsgrēkā cietušajai koka logu ražotnei palīdzēs uzbūvēt jaunas telpas

LETA

2013. gada 14. novembris 21:20

343
«Flora»: Apdrošināšanas atlīdzība ugunsgrēkā cietušajai koka logu ražotnei palīdzēs uzbūvēt jaunas telpas

Apdrošināšanas AS «Gjensidige Baltic» atlīdzības izmaksa 225 000 latu apmērā ugunsgrēkā cietušajai Jelgavas koka logu ražotnei SIA «Flora» visus zaudējumus nesedz, bet tā palīdzēs uzbūvēt jaunas ražošanas telpas, aģentūru LETA informēja SIA «Flora» valdes loceklis Juris Bušs.

Uzņēmējs pastāstīja, ka visus zaudējumus šī atlīdzība nespēs nosegt un joprojām būšot grūtības. «Aptuveni lēšot, tā būtu puse no tā, kas mums tajā angārā bija,» skaidroja Bušs.

Viņš informēja, ka uzņēmuma darbības turpināšanai ņemts aizņēmums bankā un atlīdzība ļaušot noregulēt šā parāda apjomu, kā arī, izmantojot šo atlīdzību, uzņēmums uzbūvēs jaunu angāru un tajā ierīkos vismaz krāsošanas līniju. Tāpat ugunsgrēku un tā dzēšanu tomēr esot izturējuši daži darbagaldi.

«Bizness nav apdraudēts, cilvēkus neatlaižam - tas galvenais. Un tas jau būtu brīnums, ja tikai ar šo atlīdzību varētu «iziet pa nullēm»,» sacīja Bušs.

«Floras» vadītājs secināja, ka tagad nācies secināt, ka zināmā mērā arī paši esot bijuši vieglprātīgi attieksmē pret apdrošināšanu, jo iepriekš viss neesot bijis apdrošināts atbilstošā apjomā, un šī esot mācība.