ZZ.lv ARHĪVS

Volejbols. «Biolars/Jelgava» bez iebildēm piekāpjas «Schenker» līgas līderiem (ar foto)

Maija Laizāne

2013. gada 9. novembris 20:35

736
Volejbols. «Biolars/Jelgava» bez iebildēm piekāpjas «Schenker» līgas līderiem (ar foto)

Kārtējā «Schenker» līgas čempionāta spēle šovakar Jelgavas Sporta namā noslēdzās ar 3:0 tabulas līderu «Bigbank Tartu» labā. Tādējādi igauņi papildinājuši savu statistiku ar sesto uzvaru astoņās spēlēs, bet jelgavniekiem piektais zaudējums.

Tartu volejbolistiem šosezon jūtami palīdz «septītais laukuma spēlētājs» – uz spēlēm allaž līdzi ir pamatīgi skaļš atbalstītāju pulciņš ar bundzinieku priekšgalā. Mājiniekiem gan arī netrūka līdzjutēju, tomēr galvenie notikumi norisinājās laukumā, kur viesi darbojās ar krietni jūtamāku uzvaras gribu.

Pirmais sets noslēdzās ar 25:19 igauņu labā. Otrajā pēc 19:24 mājinieki atspēlēja četras mačbumbas, bet piektajā reizē izšķirošo uzbrukumu realizēja pretinieks. Trešā seta otrajā tehniskajā pārtraukumā viesiem uz pusi vairāk (16:8), un turpinājumā viņi jau rīkojās kā mača saimnieki (25:15). Statistikā  Ansim Medenim 10, Edgaram Baikam 9 punkti, pārējiem ne tik.

Tikmēr «Poliurs/Ozolnieki» līdzjutēji sportacentrs.com videoversijā varēja sekot «ozīšu» un «DU» mačam Daugavpilī, kas diemžēl arī nedeva gandarījumu, – no spēles četriem setiem Ozolnieku volejbolisti savā labā noslēdza tikai vienu (14:25, 25:20, 17:25. 21:25).

Trešdien daugavpiliešus Zemgales Olimpiskajā centrā uzņems «Biolars/Jelgava», bet  «Poliurs/Ozolnieki» komandu jau rīt pulksten 16 savās mājās gaida spēkošanās ar «Pärnu VK».

Foto: Agris Samcovs