ZZ.lv ARHĪVS

Volejbols. «Biolars/Jelgava» smagā piecu setu cīņā atzīst Tallinas «Selver» pārākumu (ar foto)

LETA

2013. gada 6. novembris 22:14

520
Volejbols. «Biolars/Jelgava» smagā piecu setu cīņā atzīst Tallinas «Selver» pārākumu (ar foto)

Sāpīgu zaudējumu Latvijas un Igaunijas apvienotā vīriešu volejbola čempionāta - «Schenker» līgas - spēlē trešdien piedzīvoja Latvijas čempioni «Biolars/Jelgava», kas savā laukumā ar 2-3 (28:26, 23:25, 21:25, 27:25, 13:15) piekāpās Igaunijas klubam Tallinas «Selver».

Pirmajā setā jelgavnieki tika pie panākuma ļoti spraigā cīņā, bet otrajā setā ne mazāk saspringtā cīniņā pārāki bija viesi. Trešajā setā «Selver» komandas pārsvars jau bija nedaudz izteiktāks, bet ceturtajā setā mājinieki tika pie vēl viena panākuma saspringtā izskaņā. Arī mača kopējais uzvarētājs noskaidrojās ļoti sīvā piektajā setā, kurā divu punktu pārsvaru tomēr izkaroja Tallinas kluba pārstāvji.

Ēriks Voroņko «Biolars/Jelgava» komandas labā guva 21 punktu, Kārlis Pauls Levinskis iekrāja 17 punktus, bet pa 14 punktiem guva Pēteris Aukmanis un Edgars Baiks.

Čempionāta kopvērtējuma līdere ar 17 punktiem septiņās spēlēs ir Tartu «Bigbank» komanda no Igaunijas, bet Latvijas klubs «RTU/Robežsardze» ar 14 punktiem atrodas ceturtajā pozīcijā.

No pārējām Latvijas komandām ar deviņiem punktiem sesto vietu ieņem «Biolars/Jelgava», kas par diviem punktiem apsteidz attiecīgi astotajā un devītajā vietā esošās «Daugavpils Universitātes» un «Poliurs/Ozolnieki» vienības.

Foto: Agris Samcovs