ZZ.lv ARHĪVS

«Amo Plant» autobusu Voroņežai rotā zīmējumi, kas veltīti 18.novembrim

Gaļina Kudrjavceva

2013. gada 5. novembris 12:31

12730
«Amo Plant» autobusu Voroņežai rotā zīmējumi, kas veltīti 18.novembrim

«Krieviem ir tautas ticējums – ja līst lietus, tas ir uz labu. Tāpat, pirms doties ceļā, parasti krievi apsēžas un mirkli paklusē,» aicinot izmēģināt autobusu, kas dodas uz Krievijas pilsētu Voroņežu, šodien atklāja «Amo Plant» izpilddirektors Aleksejs Maslovs.

Jau ziņots, ka novembra vidū «Amo Plant» kopā ar SIA «Amo Bus» no Krievijas organizē Latvijā ražotā pilsētas autobusa «Amo Plant Ambassador SB 200» prezentāciju Voroņežas apgabala administrācijai un pilsētas mērijai. Jaunais autobuss izbrauks Voroņežas ielās un apkalpos noteiktu autobusa maršrutu.

Prezentācijas autobuss ir aprīkots ar Wi Fi, pasažieru uzskaites sistēmu, bezskaidras naudas maksājumu sistēmu, video novērošanas sistēmu, video ierakstīšanu, atpakaļskata kameru, degvielas uzraudzības iekārtu, atrašanās vietas noteicēju, video un audio reklāmas aprīkojumu.

Autobusa sānus rotā Jelgavas Mākslas skolas audzēkņu zīmējumi, kas tapuši pedagoģes Renātes Bērziņas vadībā pērn par godu 18.novembrim. Viesojoties skolā,  «Amo Plant» pārstāvji lielformāta darbus pamanījuši un lūguši izmantot, tāpēc zīmējums papildināts arī ar Krievijas karodziņiem.

Foto: Agris Samcovs