ZZ.lv ARHĪVS

Pirktākās 15 collu ziemas riepas

Infinitum 8

2013. gada 5. novembris 00:00

929
Pirktākās 15 collu ziemas riepas

Šobrīd daudziem auto īpašniekiem aktualitāte numur viens ir ziemas riepu nomaiņa un/vai iegāde.

Ja tas vēl nav pagūts, tad patlaban ir pats pēdējais laiks steigt nomainīt vasaras riepas uz ziemas riepām. Viens no lielākajiem ziemas riepu klāstiem Latvijā – vairāk nekā 200 dažādu ziemas riepu modeļi – ir pašmāju vadošajā interneta veikalā 220.lv. Tur nopērkamas ziemas riepas no pasaules lielākajiem ražotājiem, piemēram, Pirelli, Yokohama, Falken, GT Radial, Continental, Goodyear, Michelin un citiem. Piedāvājumā ir visu izmēru ziemas riepas, taču īpaši liela izvēle ir 15 collu ziemas riepām. Daži ziemas riepu modeļi ir pieprasīti vairāk nekā citi. Tā kā visai bieži pircēji savā izvēlē vadās no citu patērētāju pieredzes un ieteikumiem, ir vērts aplūkot pirktākās ziemas riepas, kurām visvairāk ir uzticējušies interneta veikala 220.lv apmeklētāji.

Visai pārliecinošas līderpozīcijas ieņem Hankook W442 84T ziemas riepu modelis, kura parametri ir šādi: 175 milimetri platums un 65 procenti profils. Visai bieži autovadītāji uzticas arī Nexen zīmola ziemas riepām Winguard 88T. To platums ir 185 milimetri, bet profils 65 procenti.

Turklāt abi pieminētie ziemas riepu modeļi iekļauti īpašā izpārdošanas piedāvājumā, ko grezno draudzīgas atlaides – attiecīgi 27 un 25 procentu apmērā.
Pirktāko 15 collu ziemas riepu topā iekļaujas arī zīmola Debica riepas FRIGO 2, kuru parametri ir gluži tādi paši, kā pēdējām aprakstītajām ziemas riepām.

Pieprasītas ir arī Vācijā ražotās ziemas riepas Reifen NordFrost 3. Tām no iepriekš aprakstītajām ziemas riepām ir nedaudz atšķirīgi izmēri, proti, riepu platums ir 195 milimetri, bet profils 65 procenti. Šīs riepas ir radžojamas un nodrošina lielisku saķeri ar dažādām sniega virsmām. NordFrost 3 riepām ir izmantots Gislaved NordFrost 3 protektors 11 milimetru augstumā. Turklāt šīm riepām ir piešķirts TÜV sertifikāts, kā arī tās ir atjaunotas pēc jaunas tehnoloģijas un pārbaudītas arī rūpnīcā. Interneta veikala 220.lv klientus noteikti iepriecinās ziņa, ka šī modeļa riepām patlaban ir piemērota neticama atlaide – 44 procentu apmērā.