ZZ.lv ARHĪVS

Datori uz nomaksu no 1A.LV

1A.LV

2013. gada 31. oktobris 14:32

1199
Datori uz nomaksu no 1A.LV

Vai pienācis laiks veco datoru aizstāt ar jaunu, bet uz doto brīdi līdzekļi to vienkārši neatļauj? Tādā gadījumā ikviens novērtēs Latvijas lielākā interneta veikala 1A.LV piedāvāto iespēju iegādāties datorus uz nomaksu. Plašs datoru klāsts mājai un izklaidei, mācībām un darbam no pasaules labākajiem datortehnikas zīmoliem ā Acer, Asus, Dell, HP, Samsung, Lenovo un citiem nu pieejami ne tikai par lieliskām cenām, bet arī uz nomaksu.

Izvēlies gudri un nepārmaksā   
1A.LV piedāvā ne tikai izdevīgākās cenas visai datortehnikai, bet arī ir atlasījuši un piedāvā izdevīgākos līzinga nosacījumus, kas ļauj Jums ietaupīt naudu, nepārmaksājot par līzinga procentiem. Lai iegādātos preci līzingā nepieciešamas ne vairāk kā 5 minūtes, jo atliek tikai aizpildīt līzinga pieteikuma anketu veikala mājas lapā www.1a.lv. Pieteikties līzingam var arī zvanot pa mājas lapā norādītajiem tālruņa numuriem un par pārējo parūpēsies 1A.LV klientu apkalpošanas dienests. 

1A.LV līzinga nosacījumi:
• Datori uz nomaksu pieejami personām vecumā no 18 līdz 70 gadiem;
• Aizdevuma summas no 50 līdz 4500 latiem;
• Aizdevuma termiņš no 3 līdz 48 mēnešiem;
• Pirmā iemaksa no 0%;
• Iespēja atlikt līzinga maksājumu uz 3 mēnešiem.

Lai iegādātos datoru līzingā ir jāatbilst sekojošiem noteikumiem: ir jābūt vismaz 18 gadus vecam; ir nepieciešama derīga Latvijas pilsoņa vai nepilsoņa pase; ir nepieciešama pastāvīga darba vieta ar regulāriem ienākumiem. Par to, kādi vēl dokumenti nepieciešami pircēju paziņos klientu apkalpošanas dienests. Parasti līzinga noformēšanai nepieciešama pase vai ID karte. Izņēmuma gadījumā var tikt pieprasīts arī galvotājs, konta izdruka vai arī izziņa no darba vietas.

Pirmo iemaksu par datoru iespējams veikt ar pārskaitījumu vai samaksājot skaidrā naudā, saņemot preci. Ja uz to brīdi Jums ir ierobežoti resursi un nevarat veikt maksājumu, to iespējams atlikt uz 3 mēnešiem un pēc preces piegādes 3 mēnešus neraizēties par maksājumiem. Pateicoties šiem nosacījumiem datori uz nomaksu no 1A.LV ir viens no labākajiem un izdevīgākajiem variantiem datora iegādei.