ZZ.lv ARHĪVS

Hokejs. «Zemgale/LLU» mājas spēlē pārliecinoši pārspēj «Daugavpili» (ar foto)

Maija Laizāne

2013. gada 26. oktobris 21:11

1129
Hokejs. «Zemgale/LLU»  mājas spēlē pārliecinoši pārspēj «Daugavpili» (ar foto)

Kārtējā virslīgas čempionāta spēlē šodien Jelgavas Ledus hallē «Zemgale/LLU» komanda uzņēma Daugavpils hokejistus un pieveica viesus ar pamatīgu 8:3 pārsvaru.

«Hokejisti dabūja atjaunot vārtu gūšanas garšu,» gandarīts par šādu iespēju bija arī komandas galvenais treneris Jevgeņijs Linkēvičs.

Pirmajā trešdaļā gan pie «garšošanas» tika vien Reinis Demiters (piespēles – Artūrs Batraks un Artūrs Āboliņš) – 1:0. Toties otrais sākās ar īstu vārtu birumu. Jau otrajā minūtē jelgavnieki gan nonāca mazākumā, taču īsā laika sprīdī pat divreiz spēja izkārtot uzbrukumu arī šajā situācijā: pēc A.Āboliņa un Artura Ozola piespēles A.Batraks, pēc tam Viktoru Jasioni ar precīzu raidījumu papildināja Gatis Gricinskis – 3:0. Perioda vidusdaļā vārtu guvējos vēl ierakstījās Jorens Grauds (G.Gricinskis) un Miks Komuls (G.Gricinskis, J.Grauds), bet jau izskaņā pie panākuma tika arī viesi – 5:1.

Trešo periodu ievadīja precīzs A.Āboliņa metiens, vēlreiz izcēlās G.Gricinskis, divas atbildes ripas iemeta arī daugavpilieši, bet mača pēdējā minūtē pie savas iespējas tika A.Ozols (piespēlēs K.Plānics, A.Batraks, M.Komuls, V.Jasionis).

Foto: Ruslans Antropovs