ZZ.lv ARHĪVS

Hokejs. Jelgavnieki pārtrauc zaudējumu sēriju, pieveicot «Dinamo/Juniors» (ar foto)

Maija Laizāne

2013. gada 23. oktobris 22:26

879
Hokejs. Jelgavnieki pārtrauc zaudējumu sēriju, pieveicot «Dinamo/Juniors» (ar foto)

Latvijas hokeja virslīgas kārtējā spēlē šovakar Jelgavas Ledus hallē «Zemgale/LLU» komanda uzņēma «Dinamo/Juniors» un svinēja uzvaru ar 3:2. Panākums gan tika gūts pēcspēles metienos.

«Bija jau arī paviršības, kuru dēļ, piemēram, pirmajā periodā zaudējām vārtus piecas sekundes pirms beigām. Tāpat tā vārtu zaudējuma piecas minūtes pirms spēles beigām varēja nebūt. Bet kopumā – tā nekas, un turpinām strādāt,» pēc panākuma, kas pārtraucis četru zaudējumu sēriju, komandas galvenais treneris Jevgēņijs Linkēvičs šķita pozitīvi noskaņots.

Pirmā perioda vienīgos vārtus dažas sekundes pirms beigu signāla guva viesi, trīs minūtes pirms otrā perioda beigām mājinieki rezultātu izlīdzināja (no Gata Gricinska un Jāņa Bullīša piespēlēm Viktors Jasionis), un trešā perioda sākumā izvirzījās 2:1 vadībā (Klāvs Plānics, piespēles – Artūrs Batraks un Artūrs Āboliņš), ko izdevās noturēt līdz mača 55. minūtei.

Pēc 2:2 pēcspēles metienos pirmais bija mājinieku izgājiens, un viesu vārtsargu apspēlēja Gatis Gricinskis, bet Kirilam Galoham pret mūsu Reini Repšu tas neizdevās.

Nākamā mājas spēle jelgavniekiem sestdien pret «Daugavpili».   

Foto: Ruslans Antropovs