ZZ.lv ARHĪVS

Kur pieejamas precīzas laika ziņas?

Infinitum 8

2013. gada 21. oktobris 12:00

1584
Kur pieejamas precīzas laika ziņas?

Tas, kāds laiks gaidāms, ļoti būtiski ietekmē cilvēku ikdienu – sākot no tā, kādu apģērbu izvēlēties, dodoties ārpus telpām, līdz pat ceļu satiksmei un izmaksām par mājokļa apsildi. Tāpēc ir ļoti būtiski būt informētam par gaidāmajiem laika apstākļiem, bet kur Latvijā ir pieejamas precīzas laika ziņas tuvākajām dienām, kā arī ilgākam laika periodam?

Laika apstākļi ir ļoti nozīmīgi, jo tie ietekmē ne tikai cilvēku ikdienu, bet arī ekonomiku, biznesu, brīvo laiku, darba iespējas un citas jomas. Lai varētu plānot dažādas aktivitātes, ir nepieciešams iegūt laika ziņas gan tuvākajām dienām, gan ilgtermiņam. Portāls focus.lv jums palīdzēs uzzināt par gaidāmo laiku. Tajā ir pieejamas:

• Laika ziņas tuvākajām dienām;
• Ilgtermiņa prognozes;
• Brīdinājumi no sinoptiķiem;
• Cita noderīga un ar laika apstākļiem saistīta informācija.

Portāls focus.lv piedāvā ļoti precīzas un ērti pārskatāmas laika ziņas tuvākajām dienām lielākajās Latvijas pilsētas. Uzklikšķinot uz laika ziņu ikonas, jums būs pieejams saraksts ar dažādām Latvijas pilsētām un tajās esošajiem laika apstākļiem. Uzklikšķinot uz iespēju „Plašāk” vai „Nākamajām dienām”, jūs iegūsiet informāciju ne tikai par gaisa temperatūru, bet arī par vēja ātrumu un nokrišņu daudzumu, vai arī varēsiet uzzināt laika prognozi tuvākajām dienām.

Sadaļā Latvija ir pieejama tēma Laika ziņas, kas iekļauj dažādus ar laika apstākļiem saistītus rakstus. Daļa rakstu ir saistīti ar dažādām ilgtermiņa laika prognozēm, kā arī ar to, kā paredzamie laika apstākļi varētu ietekmēt dažādas sabiedriski un ekonomiski nozīmīgas norises. Tāpat pieejami arī apskati par laika apstākļiem noteiktos pagājušos periodos un to atbilstību dažādām normām.

Jāpiebilst, ka Laika ziņu sadaļā tiek publicēti arī brīdinājumi no sinoptiķiem par stipru vēju, negaisu, lietu vai citām dabas parādībām, kas negatīvi var ietekmēt cilvēku ikdienu. Tāpat jums būs pieejama arī informācija par to, kā rīkoties attiecīgajos apstākļos, piemēram, stipra lietus vai ļoti spēcīga vēja laikā, kā arī cita noderīga ar laika apstākļiem saistīta informācija.