ZZ.lv ARHĪVS

Hokejs. «Kurbads» par divām ripām stiprāks (papildināts ar foto)

Maija Laizāne

2013. gada 16. oktobris 22:15

646
Hokejs. «Kurbads» par divām ripām stiprāks (papildināts ar foto)

«Zemgale/LLU» kārtējā virslīgas čempionāta spēlē šovakar Jelgavas Ledus hallē uzņēma turnīra līderus «Kurbads» un piekāpās viesiem ar 3:5.

«Objektīvi «Kurbada» komanda par mums ir šīs divas ripas stiprāka, un kopumā cīnījāmies labi, taču pieļāvām arī neattaisnojamas kļūdas,» galvenais treneris Jevgeņijs Linkēvičs teikto īpaši attiecina uz diviem zaudētajiem vārtiem, spēlējot vairākumā.

Jelgavnieku komandu ir atstājis Kirils Tambijevs, kas pievienojies MHL spēlējošajai Sanktpēterburgas «Dinamo» vienībai. Toties «Zemgale/LLU» rindās debitēja Gatis Gricinskis – savulaik Latvijas U18 un U20 izlases spēlētājs, kas pēdējās pāris sezonas aizvadījis Somijas trešajā līgā.

Jaunpienācējs pirmajā periodā pēc Mika Komula un Viktora Jasioņa piespēlēm atzīmējās arī ar komandas pirmajiem vārtiem, kad pretiniekam gan jau bija divi guvumi. Otrā perioda sākumā ripu pārtvēra jelgavnieku kapteinis Guntis Pujāts un ar rezultatīvu izgājienu izlīdzināja rezultātu – 2:2, taču līdz cēliena beigām viesi spēja atbildēt ar vēl diviem vārtiem un trešā perioda sākumā panākt jau 5:2.

Četras minūtes pirms beigu signāla jelgavniekiem beidzot izdevās arī veiksmīga spēle vairākumā, ko ar skaistu vārtu guvumu trīs vīru ielenkumā noslēdza Ģirts Zemītis. Minūti pirms beigām vārtsarga vietā nāca sestais spēlētājs, bet šis vairākums vairs rezultātu nemainīja.

Sestdien jelgavniekiem spēle Ozo hallē pret «Ozolnieki/Monarch».

Foto: Ruslans Antropovs