ZZ.lv ARHĪVS

Raiņa ielā darbu sāks divas diennakts aptiekas

www.zz.lv

2013. gada 10. oktobris 07:56

5524
Raiņa ielā darbu sāks divas diennakts aptiekas

Raiņa ielā 40, kur esot atradusies viena no senākajām pilsētas aptiekām, gada beigās medikamentus sāks tirgot visu diennakti. Tirdzniecības vietu veidos Pils aptieku īpašniece Dina Kurzemniece, kas uzvarēja pašvaldības rīkotajā konkursā. Taču par diennakts darbu lēmusi arī Ozola aptieka Raiņa ielā 16, kurai pakalpojumi 24 stundas diennaktī jānodrošina no 12.oktobra, šodien raksta laikraksts «Zemgales Ziņas».

Jau ziņots, ka pašvaldība šogad pēc SIA «Pain Off» vadītāja Sanda Silinēviča iesnieguma rīkoja konkursu par diennakts aptiekas izveidi pilsētā. Konkursā bija pieteicies viens pretendents, kas arī atzīts par uzvarētāju – SIA «Pils nekustamie īpašumi». Tālāk pretendentu vērtēs Zāļu valsts aģentūra, informē pašvaldības pārstāve Līga Klismeta.

Uzņēmuma «Pils nekustamie īpašumi» vadītāja D.Kurzemniece atzīst, ka lēmums par dalību konkursā nebija viegls: «Diennakts aptieka pārstāja strādāt, jo pirmās nepieciešamības preces cilvēki sāka pirkt benzīntankos. Taču tagad iedzīvotāji vēlas, lai šāda aptieka pilsētā būtu. Mēs saprotam, ka tas nav projekts uz mūžu, bet cilvēkiem šāda iestāde rada drošības sajūtu.»

Plašāk iesaistīto pušu viedokļus lasiet laikrakstā vai tā elektroniskajā versijā šeit.