ZZ.lv ARHĪVS

Aicina svinēt 4.vidusskolas mūzikas novirziena 35.jubileju

www.zz.lv

2013. gada 27. septembris 15:43

743
Aicina svinēt 4.vidusskolas mūzikas novirziena 35.jubileju

12.oktobrī pulksten 18 Jelgavas 4.vidusskolā notiks īpašs Jelgavas 4.vidusskolas mūzikas novirziena kolektīvu koncerts «Mēs Agra Celma mūzikā», ar kuru noslēgsies mūzikas novirziena 35 gadu jubilejai veltītie pasākumi, kas aizsākās 16.martā koncertā «Mēs Maestro mūzikā» sadarbībā ar komponistu Raimondu Paulu.       

Koncertā piedalīsies Jelgavas 4. vidusskolas mūzikas novirziena kolektīvi - meiteņu kori «Spīgo», «Spīgo studija», «Spīgmeitiņas», zēnu koris «Spīguņi», 1.klases koris, vīru koris «Kārkli pelēkie zied», pūtēju orķestris «Rota», kā arī Tautas deju ansamblis «Kalve» un orķestra grupa.

«Jau astoņpadsmit gadus jelgavnieki pazīst Agri Celmu kā Jelgavas 4.vidusskolas direktoru, tieši tikpat ilgu laiku Latvijas skolu pūtēju orķestru dalībnieki viņu zina kā Latvijas skolu jaunatnes Dziesmu un deju svētku pūtēju orķestru virsdiriģentu. Šajā koncertā ikviens interesents varēs iepazīt arī komponistu Agri Celmu, jo  programmā iekļauti tikai viņa radītie darbi. Daudzām mūzikas novirziena paaudzēm šie darbi ir zināmi un saistās ar  mīļām atmiņām, bet lielai publikas daļai tie būs pārsteigums un jaunatklājums,» iecerēto koncertu apraksta direktora vietniece Sanita Baltiņa.

Mūzikas novirziena audzēkņi rūpīgi gatavojas koncertam, jo tas izskanēs arī kā veltījums A.Celma sešdesmitajai dzīves jubilejai.

Ielūgumus uz koncertu pret ziedojumiem var iegādāties katru darba dienu Jelgavas 4.vidusskolas kancelejā no pulksten 8.15 līdz 15, 121.kabinetā – no pulksten 15 līdz 18.