ZZ.lv ARHĪVS

Hokejs. «Zemgale/LLU» Ozolniekos cieš sagrāvi pret «Monarhiem» (ar foto)

Maija Laizāne

2013. gada 22. septembris 09:56

998
Hokejs. «Zemgale/LLU» Ozolniekos cieš sagrāvi pret «Monarhiem» (ar foto)

Hokeja virslīgas kārtējā spēlē sestdien Ozo hallē «Zemgale/LLU» vienība piedzīvoja 2:7 zaudējumu pret «Ozolnieki/Monarch».

Spēles pirmā trešdaļa šādu iznākumu vēl neļāva nojaust, jo noslēdzās ar 2:0 jelgavnieku labā (vārtus guva Raivis Kurņigins un Rihards Remiņš, abi viens otram asistēja arī piespēlēs, kur piebiedrojās Artūrs Batraks).

Otrā perioda piektajā minūtē Andis Āboliņš pirmoreiz pārspēja «Zemgales» komandas vārtsargu Reini Repšu, un minūti vēlāk Ēriks Lipsbergs izlīdzināja rezultātu, bet tad pēc Artūra Āboliņa un Artūra Batraka noraidījumiem jelgavnieki palika trīs un četru vīru mazākumā, ko nespēja noturēt, – 2:4. Nepatīkamais pavērsiens ietekmēja arī turpmāko spēles gaitu, līdz perioda beigām ripa vēl divas reizes pabija «Zemgale/LLU» komandas vārtos, un vēl pēdējo reizi arī trešā perioda sākumā, kad tos jau sargāja Toms Nuka.

«Pēc trijatā un četratā ielaistajiem vārtiem aizgāja «antihokejs». Pazaudējām savu spēli, un neatradās līdera, kas uzņemtos vadību un atbildību,» secina jelgavnieku komandas galvenais treneris Guntis Pujāts. Trešdien «Zemgale/LLU» savās mājās Jelgavas Ledus hallē uzņems «Rīga/Prizma» vienību, kas iepriekš pieveikusi «Ozolnieki/Monarch» un «Dinamo Juniors», bet sestdien ar minimālu 3:4 piekāpās turnīra līderiem «Kurbads».

Turnīra tabulā pašlaik «Ozolnieki/Monarch» ieņem trešo, «Zemgale/LLU» – piekto pozīciju.

Publicitātes foto