ZZ.lv ARHĪVS

«Maxima» eiro un latu cenu zīmes būs līdz nākamās nedēļas beigām

www.zz.lv

2013. gada 19. septembris 11:37

691
«Maxima» eiro un latu cenu zīmes būs līdz nākamās nedēļas beigām

Gatavojoties 1.oktobrim, kad paralēlā cenu atspoguļošana latos un eiro uz cenrāžiem būs jāievieš ikvienam tirgotājam Latvijā, uzņēmums «Maxima Latvija» savos veikalos turpina īstenot jauno cenu zīmju nomaiņas procesu. 

Plānots, ka veikalos Zemgalē un citviet Latvijā cenu zīmju nomaiņa visai produkcijai tiks pilnībā pabeigta jau 26.septembrī. 

«Atkarībā no veikalu lieluma darbiniekiem mūsu tirdzniecības vietās ir jānomaina no 5000 līdz pat 90 000 cenu zīmju. Tas ir milzīgs darba apjoms, kā arī ļoti liela atbildība, un šī sarežģītā procesa laikā diemžēl var rasties arī kļūdas. Tāpēc lūdzam klientus būs saprotošiem un, ja ir pamanīta cenu neatbilstība, ziņot par to,» stāsta Viktorija Gulbe, «Maxima Latvija» Zīmola un komunikāciju departamenta direktore.

Lielveikalu tīkls jau jūlijā pievienojās uzņēmēju brīvprātīgajai iniciatīvai «Godīgs eiro ieviesējs», ar to apņemoties visās tirdzniecības vietās veikt godīgu cenu pārrēķinu no latiem uz eiro, ievērojot oficiālo valūtas maiņas kursu, un neizmantot eiro ieviešanu nepamatotai preču un pakalpojumu cenu celšanai, skaidro uzņēmumā.