ZZ.lv ARHĪVS

Mazie Jelgavas futbolisti šovakar uz laukuma izvedīs Latvijas izlasi

Gaļina Kudrjavceva

2013. gada 6. septembris 13:44

294
Mazie Jelgavas futbolisti šovakar uz laukuma izvedīs Latvijas izlasi

2014.gada FIFA Pasaules Kausa kvalifikācijas turnīra G apakšgrupas spēlē Latvijas nacionālā futbola izlase piektdien pulksten 21.10 «Skonto» stadionā Rīgā tiksies ar Lietuvas valstsvienību. Abu komandu spēlētājus uz laukuma izvedīs jaunatnes futbola kluba «Jelgava» 2003. un 2004.gadā dzimušie spēlētāji.

Jelgavnieku treneris un virslīgas kluba spēlētājs Valērijs Redjko stāsta, ka kluba pārstāvji jau sen gribējuši iepazīstināt jelgavniekus ar valsts izlasi. «Viņi redzēs spēlētājus tuvāk un izvirzīsi sev augstākus mērķus,» pārliecināts treneris. 

Šovakar laukumā izsoļos 22 jelgavnieki, kas vasarā bija centīgākie un apmeklējuši treniņus. Latvijas izlasi mazie spēlētāji vedīs, būdami krekliņos ar izlases simboliku, savukārt pretiniekus izvedīs futbolisti treniņkrekliņos. «Tā kā Lietuvas izlases krekliņu mums nav, vajadzēja izvēlēties neitrālus,» skaidro V.Redjko.

Jāatgādina, ka augusta vidū sportisti viesojās Tallinā, kur vēroja Latvijas – Igaunijas valstsvienību spēli.

«Ceru uz 2:0 vai 2:1, lai skatītājiem būtu interesanti vērot spēli,» uz Latvijas uzvaru cer V.Redjko, kurš spēli stadionā skatīsies kopā ar mazajiem jelgavniekiem.

Jāpiebilst, ka tiešraidē spēli varēs redzēt Latvijas Televīzijas 7.kanālā.