ZZ.lv ARHĪVS

Septembra vidū Jelgavā būs izrāde «Gribu bērnu!»; divi portāla lasītāji iegūs ielūgumus

www.zz.lv

2013. gada 28. augusts 09:48

686
Septembra vidū Jelgavā būs izrāde «Gribu bērnu!»; divi portāla lasītāji iegūs ielūgumus

14.septembrī pulksten 19 Jelgavas kultūras namā viesosies muzikāla un pozitīva  izrāde «Gribu bērnu!», ko tās veidotāji, izrāžu apvienība «Panna», nodēvējuši par juteklisku komēdiju normāliem cilvēkiem, jeb demogrāfisko sprādzienu divās daļās. 

Izrādes  iecere ir radīt pozitīvas emocijas, rosināt sabiedrību aktīvāk iesaistīties demogrāfiskās situācijas uzlabošanā, uzdrošināties pieņemt lēmumus un domāt par labo, skaidro izrādes veidotāju pārstāve Antra Rijniece.

«Kāpēc gan neiesvilināt skatītāju sirdīs patiesas ilgas un emocijas par savstarpējo attiecību dzīvinošo spēku, tieši šādam nolūkam veidotā izrādē - ārpus seriāla «UgunsGrēks» rāmjiem?» jautā tautā mīlētie aktieri Ģirts Ķesteris, Maija Doveika, Marija Bērziņa un Aldis Siliņš.

Izrādes radošā komanda: režisors Juris Rijnieks, scenogrāfs Ivars Noviks, komponists Niks Matvejevs un autores – Gunta Kalniņa un Inta Bernova. 

Līdz 12.septembra pulksten 12 atsūtot pareizās atbildes uz trim jautājumiem, divi no portāla zz.lv lasītājiem iegūs ielūgumus divām personām uz izrādi kultūras namā. Atbildes jāsūta uz konkurss@ zz.lv, norādot savu kontaktinformāciju.

Jautājumi:

1) Kā sauc izrādes «Gribu bērnu!» personāžus? 

a. Leons, Elizabete, Donāts, Helēna 

b. Lotārs, Agnese, Artūrs, Žanna 

c. Ģirts, Maija, Aldis, Zane

2) Kādas profesijas pārstāvis ir Ģirta Ķestera atveidotais Lotārs izrādē «Gribu bērnu!»? 

a. aktieris

b. dakteris

c. arhitekts 

3) Kur strādā Agnese, Maijas Doveikas atveidotais tēls izrādē «Gribu bērnu!»?

a. mūzikas skolā

b. sekss pa telefonu

c. vada jaukto kori 

d. visi iepriekš minētie