ZZ.lv ARHĪVS

Nezini, ko dāvināt? Izvēlies dāvanu komplektu! (dāvanas)

Infinitum 8

2013. gada 23. augusts 00:00

558
Nezini, ko dāvināt? Izvēlies dāvanu komplektu! (dāvanas)

Protams, izvēloties dāvanu, vienalga, vai tā domāta Jūsu mīļotajam cilvēkam, labākajam draugam vai kolēģim – mēs vēlamies, lai šī lieta vai piedzīvojums konkrētā cilvēka sirdī atstāj neaizmirstamas atmiņu pēdas. Negribas kļūdīties, lai gan no kļūdām mācās. DāvanuServiss.lv ir spējis rast risinājumu, piedāvājot klientam dāvanu komplektus. Respektīvi, tie ir dažādi tematiskie komplekti, kurus varat piedāvāt apdāvināmajam cilvēkam, un viņš savukārt var izvēlēties vienu dāvanu, kas iepatikusies visvairāk.

Preses abonements – Ls 16
Šī ir lieliska dāvana, ja šaubāties, kādiem preses izdevumiem priekšroku dod konkrētais cilvēks. Tajā iekļautie 25 preses abonementi nespēs atstās vienaldzīgu nevienu. Kaut ko sev atradīs gan mājsaimniece, gan sportists.

Gardēžu piedzīvojums – Ls 19
Vai kolēģim labāk patiks japāņu virtuve vai tomēr meksikāņu? Ārā, iekšā, gaisā – kur viņš vēlas vakariņot? Ja nevarat izvēlēties, tad 15 dažādi piedāvājumi gardēžiem būs tieši laikā. Katrā gadījumā, dāvana spēs palutināt jebkura cilvēka garšas kārpiņas un saviļņot sirdi.

Dāvanu kokteilis – Ls 26. 10
Šis dāvanu komplekts ir veidots speciāli tam gadījumam, ja šaubāties vai baidāties kļūdīties dāvanas izvēlē. Dāvanu komplektā iekļautie 35 piedāvājumi spēs sagādāt spilgtas un neaizmirstamas emocijas ikvienam! Izēšanās, sportiskas aktivitātes, relaksācija – varēs noreibt no šī kokteiļa, to mēs apsolām!

Dāvanu komplekts viņam – Ls 29
Ko uzdāvināt brālim dzimšanas dienā, ko mīļotajam Valentīndienā, bet ko vēlas saņemt tēvs 50 gadu jubilejā? Izvēle ir diezgan sarežģīta, tāpēc DāvanuServiss.lv piedāvā dāvanu komplektu, kas piemeklēts tieši vīriešu interesēm

Dāvanu komplekts viņai – Ls 29
Šajā komplektā iekļautie 36 piedāvājumi palīdzēs sagādāt spilgtas un neaizmirstamas emocijas jebkurai daiļā dzimuma pārstāvei.

Romantiskiem mirkļiem – Ls 59
Romantiskiem mirkļiem  būs piemērots dāvanu komplekts, kas sastāv no 30 dažādiem piedzīvojumiem- vakariņām, masāžas, aktīvās atpūtas iespējām – kas liks aizmirst ikdienas rūpes un ļaus sajust mīļumu, rūpes un maigumu.

Ja nezināt, kuru dāvanu izvēlēties, vislabākais variants ir uzdāvināt izvēli. Pastāv maza iespēja, ka dāvana nepatiks, jo izvēle būs bijusi otra cilvēka rokās. Izvēli varat pieņemt arī kopīgiem spēkiem, tādā veidā šis process kļūs intīmāks un interesantāks.