ZZ.lv ARHĪVS

Jelgavas novada Domē Brieža vietā apstiprina Strupuli

www.zz.lv

2013. gada 26. jūlijs 10:10

1143
Jelgavas novada Domē Brieža vietā apstiprina Strupuli

Šonedēļ Jelgavas novada Domes sēdē deputāta amatā apstiprināts Aigars Strupulis no Nacionālās apvienības «Visu Latvijai!-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK». Viņš stājas pilnvaras nolikušā Ojāra Brieža vietā.

Kā galvenās prioritātes, stājoties deputāta amatā, A.Strupulis min administratīvā sloga samazināšanu, pašvaldības īpašumu vienotu apsaimniekošanas principu ieviešanu  un atbalstu ģimenēm ar bērniem, informē Jelgavas novada pašvaldība.

«Uzskatu, ka nepieciešams samazināt pašvaldības administratīvo slogu uz pakalpojumiem, kas tiek sniegti  mūsu iedzīvotājiem. Piemēram, samazināt iesniegumu  izskatīšanas laiku pašvaldībā. Tautsaimniecības jomā izveidot vienotu novada nekustamo īpašumu apsaimniekošanas un realizācijas politiku, savukārt sociālajā  jomā viennozīmīgi prioritāte ir  ģimenes ar bērniem, tas ir, samazināt īpašuma nodokli daudzbērnu ģimenēm un palielināt vecāku atbildību un piedalīšanos sociālo pabalstu izmantošanas lietderīgumā,» norāda A.Strupulis.

Jau ziņots, ka no Nacionālās apvienības novada Domē ievēlēti trīs deputāti, tostarp O.Briedis. Tomēr drīz vien pēc vēlēšanām viņš izlēma nolikt deputāta mandātu un palikt līdzšinējā – Zaļenieku pagasta pārvaldes vadītāja – amatā.