ZZ.lv ARHĪVS

Pārvaldnieku Stroda vietā vēl meklē; runās arī ar kandidātiem bez pieredzes finanšu jomā

Gaļina Kudrjavceva

2013. gada 16. jūlijs 15:44

588
Pārvaldnieku Stroda vietā vēl meklē; runās arī ar kandidātiem bez pieredzes finanšu jomā

Vairs nenosakot konkrētas prasības, banka «Citadele» turpina meklēt Jelgavas filiāles pārvaldnieku, kas aizvietos no Nacionālās apvienības Jelgavas Domē ievēlēto un par Domes priekšsēdētāja vietnieku kļuvušo Juriju Strodu.

Iepriekš publicētā sludinājuma pieteikšanās termiņš bija 30.jūnijs. No jauna pārvaldnieka tika gaidīta laba izpratne par biznesa procesiem un uzņēmējdarbības vidi, vismaz piecu gadu veiksmīga vadības pieredze klientu apkalpošanas vai finanšu nozarē, pieredze kreditēšanā, spēja vadīt, motivēt un iedvesmot komandu, augstas organizatora prasmes un spēja patstāvīgi plānot savu darbu, izcilas komunikācijas prasmes un spējas pārliecinoši argumentēt un prezentēt savu viedokli, teicamas aktīvās pārdošanas prasmes.

Savukārt jūlijā publicēts jauns sludinājums ar iespēju pieteikties līdz 22.jūlijam. Banka norāda, ka vērtē cilvēka personību, nevis pieredzes bagāžu. Aicinot aprakstīt savu pieredzi brīvā formā, «Citadele» uzrunā kandidātus, kam ir vēlme un attieksme, solot kaut vai telefoniski parunāties ar katru, kas savu pieteikumu uzrakstīs e-pastā, vēstulē, sociālajos tīklos vai nogādās to personīgi bankā.

Bankas Personāla daļas vadītāja Dace Gaigala skaidro – konkurss izsludināts jūnijā un pašlaik vēl nav noslēdzies. «Esam tikušies ar vairākiem pretendentiem, pašlaik norit konkursa nākamās kārtas. Tā kā mēs esam pārliecinājušies, ka dažkārt arī tie cilvēki, kam iepriekš pieredze ir bijusi pilnīgi citā jomā, strādājot «Citadelē», sasniedz ļoti labus rezultātus, tad ar mazliet citādu sludinājumu vēlamies uzrunāt arī šos cilvēkus. Mēs savai komandai meklējam pašus labākos spēlētājus,» sludinājumu brīvā formā pamato D.Gaigala.