ZZ.lv ARHĪVS

«Augļu kubu» ražotājs cer iekarot lielveikalus

www.zz.lv

2013. gada 2. jūlijs 13:41

899
«Augļu kubu» ražotājs cer iekarot lielveikalus

Uzņēmums «Biograph Organic Sweets», kas sadarbībā ar LLU pārtikas zinātniekiem 2012.gadā radījis tirgū unikālus saldumus – ekoloģiskos «Augļu kubus» –, sācis sadarbību ar lielveikaliem. 

Līdz šim «Augļi kubi» bija nopērkami zaļo produktu tirdziņos un gadatirgos no pašiem ražotājiem, kā arī no šī gada februāra iegādājami ekoloģisku produktu veikalos Rīgā un citās Latvijas pilsētās.  

Kopš uzņēmums sācis sadarbību ar mazumtirdzniecības veikaliem, produkcijas realizācijas apjoms pieaudzis četras reizes, un sagaidāms, ka tas atkārtoti vairākkārt palielināsies līdz ar parādīšanos lielveikalu plauktos, vērtē uzņēmuma vadība. 

«Arī mūsu pastāvīgajiem klientiem plašāks tirdzniecības tīkls sniegs lielākas ērtības, iegādājoties «Augļu kubus»,» norāda uzņēmuma vadītājs Didzis Desainis.

Uzņēmums dibināts 2010.gada nogalē, bet produkta sērijveida ražošana sākta 2012.gada rudenī, saņemot JIC biznesa inkubatora un Hipotēku bankas «Starta programmas» līdzfinansējumu. 

Uzņēmums pašlaik ražo trīs dažādu veidu «Augļu kubus» – aveņu, melleņu un upeņu, rudenī sortiments tiks paplašināts ar trīs jaunām garšām.