ZZ.lv ARHĪVS

Meklē jaunu bankas filiāles pārvaldnieku Stroda vietā

Gaļina Kudrjavceva

2013. gada 30. jūnijs 15:31

515
Meklē jaunu bankas filiāles pārvaldnieku Stroda vietā

Vēl šodien kandidāti var pieteikties bankas «Citadele» Jelgavas filiāles pārvaldnieka amatam, jo no Nacionālās apvienības Jelgavas Domē ievēlētais līdzšinējais pārvaldnieks Jurijs Strods kļuvis par Domes priekšsēdētāja vietnieku.

«Meklējam talantīgu un pozitīvu vadītāju, kurš vēlas pievienoties mūsu komandai un ir gatavs ietekmēt mūsu uzņēmuma attīstību ar savu pieredzi, zināšanām un idejām. Veiksmīgu vadītāju raksturo spēja būt izcilam biznesa stratēģim un iedvesmojošam līderim saviem padotajiem darbiniekiem, spēja sasniegt biznesa un sevis uzstādītos mērķus, kā arī tiekties uz labākiem rezultātiem. Tavos pienākumos ietilps jaunu klientu piesaiste un esošo lielo klientu apkalpošana. Tavs uzdevums būs filiāles darba organizēšana, kā arī komandas vadība un attīstība,» darba pienākumus raksturo bankā.

No jauna pārvaldnieka tiek gaidīta laba izpratne par biznesa procesiem un uzņēmējdarbības vidi, vismaz piecu gadu veiksmīga vadības pieredze klientu apkalpošanas vai finanšu nozarē, pieredze kreditēšanā, spēja vadīt, motivēt un iedvesmot komandu, augstas organizatora prasmes un spēja patstāvīgi plānot savu darbu, izcilas komunikācijas prasmes un spējas pārliecinoši argumentēt un prezentēt savu viedokli, teicamas aktīvās pārdošanas prasmes. 

Tāpat kandidātam jāpiemīt iniciatīvai un atbildības izjūtai, jāzina latviešu, krievu un angļu valodas.

«It kā var vēl mēnesi strādāt, tomēr lietas gribu nokārtot agrāk. Domāju, ka nekādu aizķeršanos nebūs, jo man ir viena no labākajām filiālēm valstī,» iepriekš laikrakstam «Zemgales Ziņas» atzina J.Strods.