ZZ.lv ARHĪVS

Rokskola aicina uz koncertiem - eksāmeniem

www.zz.lv

2013. gada 13. jūnijs 08:59

254
Rokskola aicina uz koncertiem - eksāmeniem

Šis gads privātajai mūzikas skolai «BJMK rokskola» ir ļoti īpašs – aprit pieci gadi, kopš rokskola sākusi darbību, un tas nozīmē, ka šajā vasarā skola piedzīvos pirmo izlaidumu. 

Absolventu klases audzēkņi mācības sāka 2008.gada septembrī, bet 13.jūnijā pulksten 19 klubā «Jelgavas krekli» sniegs savu pēdējo koncertu – eksāmenu. «Tāpēc aicinām visus mūzikas cienītājus nākt klausīties un sniegt aplausus šiem jauniešiem, kas piecu gadu laikā kļuvuši par profesionāliem mūziķiem. 5.klases ansambļa koncerta programma būs apmēram stundu ilga, stilistiski tā aptverts vairākas dekādes populārajā mūzikā. Koncerta programmu palīdzējis sagatavot pasniedzējs Ervīns Ramiņš,» aicina rokskolas pārstāve Ieva Reinberga.

Papildus 5.klases ansamblim koncertā būs dzirdami arī jaunāko klašu ģitāristi un vokālisti, izpildot solo skaņdarbus. Ieeja koncertā – eksāmenā bez maksas.   

Savukārt nākamajā nedēļā okskola aicina uz publikas iecienītāko pasākumu – BJMK vokālistu koncertu, kas noritēs 19.jūnijā pulksten 19.30 BJMK zālē, Dobeles ielā 68. Tajā piedalīsies bērni un jaunieši, kas apmeklē vokāla nodarbības interešu izglītības programmā, taču iegulda gana lielu darbu, lai spētu gūt publikas atsaucību. Pavadošajā sastāvā spēlēs profesionāli mūziķi un BJMK pasniedzēji – Ervīns Ramiņš, Mārcis Vasiļevskis, Aleksandrs Ozols un Aigars Lībergs. «Tā kā šis koncerts notiks BJMK zālē, lūdzam nākt laikus, kā arī atgādinām, ka vietu skaits zālē ir ierobežots,» aicina I.Reinberga. 

Rokskolas sezona noslēgsies ar 1., 2., 3. un 4.klases ansambļu eksāmenu - koncertu, kas notiks klubā «Jelgavas krekli» 20.jūnijā pulksten 19. Arī šajā koncertā tiks izpildīta ļoti plaša programma – no rokenrola līdz mūsdienu elektroniskajai mūzikai. Koncerta programmu palīdzējuši sagatavot pasniedzēji Mārcis Vasiļevskis un Ervīns Ramiņš. Ieeja koncertā bez maksas.