ZZ.lv ARHĪVS

Vieglatlētika. Jeļenai Feņukai Jelgavas rekords un Rīgas čempionāta balva

Maija Laizāne

2013. gada 10. jūnijs 16:28

274
Vieglatlētika. Jeļenai Feņukai Jelgavas rekords un Rīgas čempionāta balva

Jelgavniece Jeļena Feņuka Rīgas čempionātā ar jaunu personīgo un Jelgavas rekordu izcīnījusi uzvaru augstlēkšanā, par 1,81 metra pārvarēšanu izpelnoties arī čempionāta augstvērtīgākā rezultāta īpašnieces speciālbalvu.

Galvaspilsētas čempionātā un junioru meistarsacīkstēs, kas divas dienas norisinājās «Daugavas» stadionā, atzīstamus panākumus guvuši arī vairāki citi Jelgavas BJSS  un novada Sporta centra (JNSC) vieglatlēti. 

No pilsētas pārstāvjiem pie zelta medaļas trīssoļlēkšanā tika Ilona Bitela. No JNSC uzvara šķēpa mešanā Gatim Čakšam, kas pirmoreiz pārvarēja 70 metru robežu (71,47 m), Laurai Pavlovičai 200 metru skrējienā un Ingai Miķelsonei un Oskaram Vaisjūnam diska mešanā.

Ingai arī sudraba godalga lodes grūšanā, bet Laurai 100 metru skrējienā. Otro vietu izcīnīja Inese Nagle un Vladislavs Prosmickis 400 metru barjerskrējienā. Otrais 110 metru barjerotajā distancē un trešais 100 metros junioriem finišēja Juris Jegorovs. Bronzas godalgu 400 metru skrējienā nopelnīja Kristers Kalniņš.