ZZ.lv ARHĪVS

FOTO: Volejbola svētkus aizsāk Jelgavas novada atklātais čempionāts Pārlielupes pļavā

Maija Laizāne

2013. gada 9. jūnijs 14:52

5908
FOTO: Volejbola svētkus aizsāk Jelgavas novada atklātais čempionāts Pārlielupes pļavā

Līdzjutēju rindās Zemgales Olimpiskajā centrā, kur pulksten 17 sāksies Eiropas čempionāta kvalifikācijas izšķirošā spēle starp Latvijas un Turcijas valstsvienībām, noteikti būs arī lielākā daļa no aptuveni četriem simtiem volejbola cienītāju, kas šodien Pārlielupes pļavā mērojas spēkiem Jelgavas novada atklātajā čempionātā.

Mači norisinās piecās vecuma grupās zēniem un meitenēm, jauniešiem un jaunietēm, sākot no 2002. gadā dzimušajiem, līdz pieaugušajiem. Mājiniekiem konkurenci veido vieskomandas no Cēsīm, Murjāņiem, Mārupes, Viesītes, Ķekavas, Ropažiem, Jēkabpils, Aizputes u.c. 

Ap pulksten diviem pēcpusdienā mači vēl gāja pilnā sparā, bet vairākās grupās uzvarētāji arī jau zināmi. No mājiniekiem pie uzvaras 2002. gadā dzimušo un jaunāku volejbolistu grupā tika Kalnciema vidusskolas zēni, bet Vircavas meitenēm šajā pašā grupā otrā vieta. Trešajā vietā 1996. – 1997. gadā dzimušo grupā savukārt ierindojās Ozolnieku meiteņu komanda un 1998. – 1999. gadā dzimušie Jelgavas novada Sporta centra komandas puiši.