ZZ.lv ARHĪVS

LLU absolventus aicina uz sadziedāšanos «Mēs joprojām mīlam Tevi...» kopā ar Raimondu Paulu

www.zz.lv

2013. gada 31. maijs 10:00

395
LLU absolventus aicina uz sadziedāšanos «Mēs joprojām mīlam Tevi...» kopā ar Raimondu Paulu

24.augustā jubilejas koncertā Jelgavas pils pagalmā, atzīmējot Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) 150.gadskārtu, notiks sadziedāšanās kopā ar maestro Raimondu Paulu, kurā aicināti piedalīties visi absolventi.

«Pēc studijām izklīstam dzimtajos novados, veidojam savu karjeru, atrodam jaunas mājas un dibinām ģimeni, bet studiju gadus parasti atceramies kā savas dzīves visskaistāko laiku. Tāpēc ar lielu prieku aicinām kaut uz īsu brīdi atgriezties savā augstskolā un atcerēties pašus spilgtākos un jaukākos studiju dienu notikumus, satikt savus draugus un tā laika mācību spēkus!» mudina LLU rektors Juris Skujāns.

LLU ir 150 gadu senās un ar tradīcijām bagātās augstākās lauksaimniecības izglītības aizsākumu Latvijā tiešā mantiniece. Tāpēc tieši tagad, godinot savu zināšanu kalvi tās dižajā jubilejā, daudzie absolventi no Latgales, Vidzemes, Kurzemes, Sēlijas un, protams, arī no Zemgales ir aicināti sasaukties un uz īsu brīdi satikties savā jaunības dienu pilsētā – Jelgavā.

Jubilejas koncertā, sveicot savu Alma Mater jubilejā, kopīgi izdziedās gan slavinājuma dziesmas Latvijas zemei un tās kopējiem lauksaimniekiem, gan zaļajiem mežiem, krāšņajai dabai, piena upēm, medus kārēm, jaunībai un mīlestībai, informē LLU.

Uz LLU absolventu un dziesmu draugu sadziedāšanos 24.augustā Jelgavas pils pagalmā aicina Maestro Raimonds Pauls un diriģents Arvīds Platpers. Koncertā piedalīsies valstī pazīstami mūziķi, kori no vairākām Latvijas augstskolām, kā arī dziedātāji no Zemgales un pārējiem Latvijas kultūrvēsturiskajiem novadiem. Atliek tikai šajā augusta sestdienā ieplānot sev brīvu laiku un posties ceļā uz Jelgavu – allaž jauno studentu pilsētu.