ZZ.lv ARHĪVS

Virves vilkšana. «Ozoli» sāk ar uzvaru

Maija Laizāne

2013. gada 27. maijs 18:00

315
Virves vilkšana. «Ozoli» sāk ar uzvaru

Latvijas čempionāta pirmās kārtas sacensībās Jelgavā  mājinieku klubs «Ozoli» izcīnīja uzvaru kā 720, tā 680 kilogramu svara kategorijās.

Trenera Edgara Ludzīša vadībā uzvarētāju komandā startēja Ainārs Freibergs, Māris Kunkulbergs, Raitis Krievs, Valdis Kaktiņš, Egils Gūtmanis, Andris Sarģelis, Māris Sirmis, Oskars Oļševskis un Mārtiņš Zitāns. Otro vietu ieņēma Ventspils «Velkonis», trešo lietuviešu «Ažuolas».

U23 konkurencē, kur mājiniekiem komandas nav, uzvarēja ventspilnieki, atstājot otrajā un trešajā vietā lietuviešus un Saldus virves vilcējus. Noslēgumā astoņas savstarpēji veidotas līdz 450 kilogramu kopsvara komandas cīnījās par Jelgavas Sporta servisa centra kausu, ko arī ieguva «Ozoli», bet otrajā un trešajā vietā ierindojās «Izlase 2» un «Izlase 1». 

«Abas izlases komandas veidojām no mūsu un ventspilnieku vīriem, kas gatavojas pasaules spēlēm jūlija beigās Kolumbijā,» E.Ludzītis, kas ir arī viens no valsts izlases treneriem, skaidro, ka tādējādi mēģināts atklāt potenciāli vājākos posmus pirms svarīgā starta.