ZZ.lv ARHĪVS

FOTO: Sumina sportistus par labākajiem sasniegumiem aprīlī

Maija Laizāne

2013. gada 21. maijs 13:13

1281
FOTO: Sumina sportistus par labākajiem sasniegumiem aprīlī

Jelgavas Domē šodien pēc pašvaldības un Sporta servisa centra balvām bija aicināti seši jelgavnieki, kas guvuši labākos panākumus iepriekšējā mēnesī. Sarakstā šoreiz četru sporta veidu pārstāvji.

BMX sporta kluba «Mītavas kumeļi» pārstāvji sekmīgi startējuši junioru konkurencē Eiropas čempionāta trešā un ceturtā posma sacensībās Pardubicē, Čehijā – Vanesai Buldinskai sudraba medaļa trešajā un bronza ceturtajā posmā, bet Kristenam Krīgeram ceturtā vieta trešajā posmā.

Bronzas medaļu SKDUN Eiropas karatē šotokan čempionātā Egerā, Ungārijā, izcīnījusi kluba «Shinri» sportiste Anna Petrova. Kluba pārstāvji klātesošos informēja arī par savu sportistu panākumiem pilsētas atklātajā čempionātā, kur iegūtas 12 zelta, septiņas sudraba un 9 bronzas medaļas, un atklāja, ka «Shinri» ieguvis tiesības 2015. gadā rīkot Eiropas SKDUN čempionātu Jelgavā.

Latvijas mērogā izcēlies «Piramida Triathlon Club» sportists Iļja Keldanovičs ar pirmo vietu starp junioriem un trešo kopvērtējumā Latvijas akvatlona čempionāta Daugavpilī, bet valsts meistarsacīkstēs brīvajā cīņā Rīgā savukārt pie čempionu medaļām tikuši kluba «Milons» audzēkņi Edgars Batkovskis un Alberts Jurčenko.

Uz godināšanas pasākumu bija ieradušies V.Buldinska, A.Petrova un E.Batkovskis, kas tika arī aicināti īsi pastāstīt par saviem startiem.

Foto: Agris Samcovs