ZZ.lv ARHĪVS

Jelgavniekus mēģinās pieradināt pie zīmējumiem uz kafijas

Gaļina Kudrjavceva

2013. gada 15. maijs 14:27

5051
Jelgavniekus mēģinās pieradināt pie zīmējumiem uz kafijas

Divas nedēļas pilsētas centrā darbojas kafijas un vīna galerija, kuras īpašnieki jelgavniekiem piedāvā baudīt vīnu, kafiju, tēju un gardumus. Uzņēmēji pārliecināti – līdz ar Lielās ielas rekonstrukciju pilsētnieki spēs novērtēt piedāvājumu.

Galerijā strādā abi īpašnieki – Roberts Lukša un Inese Pelše. «Domājam arī kādu bārmeni apmācīt. Taču pašlaik ar sievu esam divatā, lai labāk uzrunātu klientus, jo algotiem darbiniekiem galvenais ir nostrādāt, tāpēc klients ne vienmēr ir pirmajā vietā,» atzīst pieredzējis bārmenis R.Lukša.

Viņš ir pārliecināts, ka jelgavnieku pirktspēja ir pietiekami augsta, jo ir strādājis ne tikai Rīgā, bet arī Daugavpilī, pārliecinoties, ka arī reģionos klienti var atļauties dārgākus, bet kvalitatīvākus produktus.

Uzņēmēju īpašais «knifs» būs «latte art» jeb zīmējumi uz piena, ko klients varēs pamanīt kafijas tasītē. Piedāvājumā – arī Latvijā ražotās trifeles un «mežģīņu cepumi», arī beramā kafija un olīves. R.Lukša uzskata, ka vēl viens no trumpjiem ir arī iespēja klientiem pašiem apskatīt visu piedāvājumu, tāpēc kafejnīcai arī piešķirts galerijas nosaukums. 

«Domāju, mēs būsim tiki ieguvēji. Kamēr ielu remontē, paspēsim labāk sagatavoties un pastāstīt par sevi,» par Lielās ielas rekonstrukciju priecājas līdzīpašnieks, kurš telpas iekārtojis tandēmā ar sievu, papildspēkus nepiesaistot.

Foto: Agris Samcovs