ZZ.lv ARHĪVS

FOTO: LLU studenti sāk dienu ar sportisku sveicienu augstskolai 150 gadu jubilejā

Maija Laizāne

2013. gada 15. maijs 09:03

6137
FOTO: LLU studenti sāk dienu ar sportisku sveicienu augstskolai 150 gadu jubilejā

LLU sporta laukums Raiņa ielas galā agrā rīta stundā pulcēja studentus uz rīta rosmi augstskolas atraktīvo karsējmeiteņu un aerobikas konkursa uzvarētāju vadībā. Aptuveni 15 minūšu intensīvā darbošanās noslēdzās ar daudzbalsīgu: «Sveiciens jubilejā!».

Arī dienas turpmākā programma liecina, ka nopietnajā sesiju un pārbaudījumu laikā tā ienesīs sportisku noti. Pulksten sešos pievakarē norisināsies dienesta viesnīcu jeb «koju» komandu sacensības, pāris stundu vēlāk turpat sporta namā treškursnieki liks lietā zināšanas un atjautību tradicionālajā erudīcijas konkursā, vienpadsmitos vakarā fakultāšu sacensība turpināsies ar 15 minūšu ilgu stafetes skrējienu sporta laukumā, bet pusnaktī sāksies 1001.nakts turnīri volejbolā, strītbolā un zolītē.

«Tūkstoš un pirmā tā nosacīti ir treškursniekiem, kas aptuveni tik ilgu laiku jau aizvadījuši studijās, bet nakts turnīru iecienījuši visu kursu studenti un nereti uz to ierodas arī jaunieši no citām augstskolām,» LLU Sporta kluba vadītāja Zilvija Poča stāsta, ka sacensības parasti noslēdzas jau rīta gaismā, un paredz, ka šoreiz tas nebūs citādi.

Foto: Ruslans Antropovs, www.rusantro.com