ZZ.lv ARHĪVS

Kērlings. Startējis starptautiskais turnīrs «Jelgavas kauss 2013» (ar foto)

Uldis Veilands

2013. gada 3. maijs 13:49

654
Kērlings. Startējis starptautiskais turnīrs «Jelgavas kauss 2013» (ar foto)

Piektdienas rītā sācies un līdz pat nedēļas beigām Jelgavas Ledus hallē turpināsies vienpadsmitais starptautiskais kērlinga turnīrs, kur par Jelgavas kausiem sacenšas 18 komandas no sešām valstīm – Polijas, Krievijas, Baltkrievijas, Igaunijas, Lietuvas un Latvijas.

Jelgavu šajā turnīrā pārstāv «Vectēvi» (skips Pēteris Šveisbergs) un turnīra organizatora Bruno Bārzdaiņa izveidotā komanda «Predators» (skips Dzintars Bērziņš), tiesa, bez paša Bruno sastāvā. B,Bārzdainis savukārt būs skips komandai «Burātāji», bet, pēc Bruno stāstītā, par jelgavnieku komandu varot uzskatīt arī «Dream Team» (skips Vilnis Sprukts).

Komandas sadalītas divās grupās un spēles jelgavas Ledus hallē jau rit pilnā sparā uz visiem pieciem izveidotajiem celiņiem. «Ziņu» ciemošanās brīdī «Vectēvi» Lietuvas komandai «De-Arch» bija zaudējuši pirmo geimu, bet, kā saka, visa cīņa vēl priekšā.

Spēles piektdien turpināsies līdz pat pulksten 22.30, tad tiks sadalītas Zelta un sudraba grupās. Sestdien, 4. maijā, sacensības Jelgavas Ledus hallē no pulksten 9 līdz 18.30 noritēs jau Zelta un sudraba grupu ietvaros. Apbalvošana sāksies ap pulksten 20. Skatītāji kērlinga spēles var vērot bez maksas.

Foto: Agris Samcovs