ZZ.lv ARHĪVS

Iespējamais nomnieks atsakās no Pasta salas kafejnīcas tilta galā

Gaļina Kudrjavceva

2013. gada 3. maijs 08:19

2719
Iespējamais nomnieks atsakās no Pasta salas kafejnīcas tilta galā

Lai arī pašvaldībai vēl nav nosūtīta oficiāla atbilde, Pasta salas kafejnīcas potenciālā īrniece laikrakstam «Zemgales Ziņas» apgalvo – atpūtas vietu Jelgavā tomēr neierīkos. 

Tas nozīmē, ka pašvaldībai arī ar otro reizi nav izdevies atrast telpu īrnieku un vismaz tuvākajā laikā ēdināšanas iestāde Mītavas tilta galā netiks atvērta, šodien raksta laikraksts.

«Ziņas» jau rakstīja, ka pirmā izsole par iespēju nomāt pašvaldības telpas Pasta salā tika pārtraukta, jo nebija pieteicies neviens pretendents. Samazinot īres maksu, uzņēmējs meklēts otru reizi, un pašvaldības mājas lapā izvietota informācija, ka par izsoles uzvarētāju atzīta Katrīna Iļjinska, kura par kvadrātmetru gatava maksāt 1,85 latus mēnesī.

«Esmu paziņojusi pa e-pastu, taču vēl jānosūta oficiālā atteikuma vēstule,» «Ziņām» saka K.Iļjinska, kura ir dzimusi jelgavniece, bet pašlaik dzīvo un strādā Rīgā – ir žurnāla «Forbes» redaktora vietniece. Viņai pašai pieredzes ēdināšanas biznesā nav, bet kafejnīcu bija paredzēts atklāt kopā ar partneriem. Taču pēc rūpīgākas objekta apskates K.Iļjinska nolēmusi darbu tomēr nesākt. «Konkurss noslēdzās plūdu laikā, apakšējais stāvs bija applūdis. Lai arī pašvaldība apgalvo, ka līdzīgi plūdi ir reizi desmit gados, redzam, ka tas notiek biežāk, tāpēc apakšējā stāvā neko nevar ierīkot,» atteikuma iemeslus min bijusī jelgavniece. 

Plašāk par potenciālās īrnieces argumentiem un pašvaldības iecerēm lasiet laikrakstā. Tā elektronisko versiju var iegādāties šeit.