ZZ.lv ARHĪVS

Rīko svinības vai relaksējošu burbuļvannas vakaru Zemgales Olimpiskajā centrā

Zemgales Olimpiskais centrs

2013. gada 30. aprīlis 16:34

3562
Rīko svinības vai relaksējošu burbuļvannas vakaru Zemgales Olimpiskajā centrā

Sporta kompleksa piedāvātās laba un produktīva laika pavadīšanas iespējas ir visai plašas. Ar radošu pieeju šeit iespējams realizēt visdažādāko pasākumu ieceres.

Vai zināji, ka Zemgales Olimpiskā centra pirtis ir pieejamas ne tikai mūsu sportistiem? Lielākoties treniņi, pēc kuriem nepieciešama relaksācija pirtī un burbuļvannā, notiek darba dienās, atstājot šo telpu brīvdienās pieejamu ikvienam.

Meklējot telpas lielākām vai mazākām svinībām vai arī, ja ir vēlme sev tuvu cilvēku lokā pavadīt relaksējošu pirts vakaru, ievērtē arī Zemgales Olimpiskā centra telpas – iespējams tās būs tieši laikā.Pasākuma scenārijā var iekļaut arī kādas šeit notiekošas futbola, basketbola vai cita sporta veida spēles noskatīšanos, kas ir visai aizraujoši, un sarunu temats būs garantēts.

Plašāka informācija par laika pavadīšanas iespējām atrodama Zemgales Olimpiskā centra mājas lapā www.zoc.lv. Kalendārā iespējams sameklēt tuvākos notikumus, kurus ir vērts apmeklēt, savukārt sadaļā «Telpas pasākumiem» iespējams uzzināt vairāk par notikumu rīkošanas iespējām sporta kompleksā.

Telpu rezervācija pa tālruņiem: 63020793 vai  27050045.