ZZ.lv ARHĪVS

Boldiševics kandidēšanā uz Rīgas Domi saskata lielāku izaicinājumu nekā Jelgavā

LETA

2013. gada 29. aprīlis 17:37

1374
Boldiševics kandidēšanā uz Rīgas Domi saskata lielāku izaicinājumu nekā Jelgavā

Uzņēmējs un Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) politiķis Kārlis Boldiševics, saistībā ar kuru iepriekš medijos izskanēja diskusijas par kandidēšanu uz Jelgavas Domi un iespējamu sāncensību ar Jelgavas mēru Rāviņu, izvēlējies kandidēt Rīgā, saskatot lielāku izaicinājumu.

Kā aģentūrai LETA skaidroja Boldiševics, ņemot vērā ilggadējo darbību partijā Latvijas Zemnieku savienība (LZS) un sabiedriskās aktivitātes, viņš bija paudis partijas biedriem apņēmību kandidēt vēlēšanās un sākotnēji viņam bijušas domas par kandidēšanu uz Jelgavas pilsētas Domi. Kamēr LZS rindās veidoti un diskutēti saraksti, LZS Rīgas biedri Boldiševicam piedāvājuši pievienoties Rīgas sarakstam, kam viņš piekritis.

«Partijas biedri Rīgā saskatījuši izaicinājumu pacīnīties par Rīgu, kuras politikai, protams, ir nozīme arī valsts mērogā, tāpēc arī es tajā saskatu izaicinājumu un, ņemot vērā, ka pats jau vairāk nekā 20 gadu strādāju Rīgā, piekritu kandidēt Rīgas sarakstā,» skaidroja Boldiševics.

Viņš pauda cerību, ka jelgavnieki, ar kuriem iznākot tikties ikdienā, viņu neaizmirsīšot, bet, ja Jelgavā LZS biedri ir vadībā jau vairākus gadus, nodrošinot stabilitāti, tad Rīga esot lielāks izaicinājums.

«Ņemot vērā manu pieredzi gan politikā, gan kampaņu vadīšanā, gan nevalstiskajās organizācijās, kā arī ievērojot to, ka Rīgā ir vairāk jādomā par izglītību, drošību, komunikāciju ar sabiedrību, es savam pienesumam saskatu lielāku nepieciešamību Rīgā,» pauda Boldiševics.

Viņš lēsa, ka ikdienā Rīgā strādājot jau kādus 23 gadus.