ZZ.lv ARHĪVS

Turpinās pieteikšanās Skrastiņa un Bārtuļa hokeja nometnei

www.zz.lv

2013. gada 24. aprīlis 14:31

253
Turpinās pieteikšanās Skrastiņa un Bārtuļa hokeja nometnei

Šovasar Jelgavas ledus hallē jau trešo gadu norisināsies Kārļa Skrastiņa un Oskara Bārtuļa hokeja nometne bērniem un pusaudžiem vecumā no astoņiem līdz 17 gadiem. Pašlaik vēl ir iespējams pieteikties nometnei, kur tiks attīstītas jauno censoņu prasmes un iemaņas augsti novērtētu profesionāļu un speciālistu uzraudzībā.

Tā kā interese ir liela, šovasar Jelgavas ledus hallē norisināsies divas nometnes – no 10. līdz 15. un no 17. līdz 22.jūnijam.  Līdzīgi kā pērn, dedzīgākajiem jaunajiem hokejistiem, kas pieteikušies abām nometnēm, būs iespēja trenēties visas 12 dienas, skaidro rīkotāji.

Visas treniņnometnē paredzētās dienas tiks aizvadītas labi zināmu ārzemju speciālistu vidū, paredzēti arī paraugtreniņi kopā ar zināmiem spēlētājiem.

Viens no galvenajiem organizatoriem un treniņnometnes instruktoriem ir Latvijas hokeja izlases aizsargs O.Bārtulis. Viņš atzīst, ka divu gadu laikā nometne sevi ir apliecinājusi no labākās puses un ir atzīta arī starptautiskajā vidē. Viņš uzsver, ka treniņnometnes mērķis ir attīstīt bērnu hokeju: «Vecāki mums uztic savus bērnus, jo redz progresu. Treniņnometnes laikā savās zināšanās dalīsies arī Latvijas hokeja izlases spēlētāji.»

Nometnes oficiālā mājas lapa: www.jauniecensoni.lv.