ZZ.lv ARHĪVS

Rīt Jelgavā – skolēnu tautas deju skate

www.zz.lv

2013. gada 23. aprīlis 11:49

449
Rīt Jelgavā – skolēnu tautas deju skate

Trešdien pulksten 13 Jelgavas kultūras namā notiks ikgadējā Jelgavas pilsētas bērnu un jauniešu tautas deju kolektīvu skate – koncerts. Šīs sezonas laikā apgūto obligāto deju repertuāru izdejos pilsētas skolas vecuma tautas deju kolektīvi piecās vecuma grupās. 
Skates mērķis ir apzināt Jelgavas vispārējās, interešu izglītības un kultūras iestāžu tautas deju kolektīvu māksliniecisko līmeni, kā arī novērtēt un veicināt pilsētas tautas deju kolektīvu radošo darbību, izaugsmes iespējas un attīstību. Jelgavnieku sniegumu vērtēs rīkotāju izveidota ekspertu žūrija, informē organizatori.
Koncertā piedalīsies bērnu un jauniešu kolektīvi atsevišķās vecuma grupās no 1. līdz 12.klasei: Jelgavas 5.vidusskolas «Ija» un 6.vidusskolas «Varavīksne» - vadītāja Natālija Mišina, Jelgavas 4.pamatskolas «Gliemezītis» - vadītāji Sanita Laganovska un Ilgvars Pauniņš, Spīdolas ģimnāzijas deju kolektīvs - vadītāja Juzefa Blumberga, Bērnu un jauniešu centra «Junda» kolektīvi - vadītāja Madlēna Bratkus, Jelgavas pašvaldības iestādes «Kultūra» kolektīvi «Vēja zirdziņš» - vadītāja Alda Skrastiņa un «Ieviņa» - vadītāja Līga Ozola.
Ieeja koncertā – bez maksas