ZZ.lv ARHĪVS

Akvatlonisti sadala 20 medaļu komplektus (ar foto)

Uldis Veilands

2013. gada 22. aprīlis 14:01

3644
Akvatlonisti sadala 20 medaļu komplektus (ar foto)

Noticis otrais atklātais Jelgavas čempionāts akvatlonā – dalībniekiem 6.vidusskolā un tās apkaimē bija jāveic peldēšanas un skriešanas distances. Šīs sacensības vienlaikus bija arī Latvijas kausa izcīņas trešais posms.

Kopumā sadalīti 20 medaļu komplekti, no kuriem, kā pastāstīja mūsu pilsētas «Piramida Triathlon Club» vadītājs Vladimirs Kuzmenko, jelgavnieki izcīnīja piecas zelta, divas sudraba un piecas bronzas medaļas.

Visgrūtākajā disciplīnā (1000 metru peldēšana un 5000 m skrējiens) uzvarēja Zane Tīrumniece, kura ikdienā, tāpat kā Elza Mestere, trenējas Jelgavas Specializētajā peldēšanas skolā. Zelta medaļas arī Patrīcijai Ozolai, E.Mesterei un Edgaram Ozoliņam, kuri katrs savā vecuma un meistarības grupā peldēja 500 metru un veica 2500 m skrējienu. Genādijs Iļjuks no Jelgavas 6. vidusskolas uzvarēja 200 m peldēšanas un 1000 m skriešanas distancē.

Sudraba medaļas savās grupās izcīnīja «Piramida Triathlon Club» pārstāvji Maksims Nagibins un Maksims Minakovs, bronzas –  Artjoms Ščerbakovs, Staņislavs Vaipans, Vladimirs Kuzmenko, Elvis Ozoliņš un Veronika Gorškova.

Sacensībās piedalījās sportisti no Jelgavas, Dobeles, Ādažiem, Apes, Carnikavas, Ozolniekiem, Rīgas. Plaši pārstāvēta bija arī Lietuva, Panevēžas triatlona klubs uzvarēja arī komandu vērtējumā. Nedēļas nogalē Kauņā risināsies sacensības īstā triatlonā, kur līdz ar peldēšanu un skriešanu jāpārvalda arī riteņbraukšana.

Foto: Ruslans Antropovs, www.rusantro.com